S-hotellit klubilaisten majoituskumppaniksi

Sokos Hotels tukemaan seuran juniorityötä, Original Sokos Hotel Presidentistä tulee miesten edustusjoukkueen kotipesä.

HJK & Sokos Hotels

HJK ja S-ryhmän hotellit ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Sokos Hotels on tukemassa seuran juniorityötä, ja Original Sokos Hotel Presidentistä tulee miesten edustusjoukkueen kotipesä.

– Haluamme olla entistä vahvemmin mukana suomalaisessa urheiluseurakentässä. Pitkät perinteet omaava HJK on meille erinomainen, sekä kentällä että sen ulkopuolella loistavaa työtä tekevä kumppani, toteaa S-ryhmän hotellien asiakkuuspäällikkö Daniel Sharsan.

– HJK:lla on kunnianhimoiset tavoitteet sekä usko ja palo omaan tekemiseen. Meidän tehtävämme on toimia niin edustus- kuin juniorijoukkueiden arjen helpottajana ja menestyksen varmistajana palveluidemme kautta. Hotellitarjontamme vastaa hyvin Klubin korkeaan vaatimustasoon. Odotan innolla yhteistä matkaamme koko Klubiyhteisön kanssa.

– On hienoa saada Klubiperheeseemme uusi kumppani, joka kykenee huippusuorituksiin majoitus- ja ravintolapalveluissa tarjoten näin hyvät lähtökohdat toiminnallemme. Yhteistyö Sokos Hotellien kanssa on rakennettu ennen kaikkea tukemaan ja palvelemaan HJK:n pelaajien ja sidosryhmien tarvetta laadukkaalle majoitukselle sekä valmistautumiselle ottelutapahtumiin. Original Sokos Hotel Presidentistä tulee yhteistyön myötä edustusjoukkueemme kotipesä ja edustustapahtumiemme näyttämö, iloitsee HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Edustusjoukkueiden lisäksi Sokos Hotel majoittaa jatkossa myös Klubijuniorit joukkueiden turnausmatkoilla.

– Turnaukset ja muut joukkueen yhteiset pelimatkat ovat nuorille pelaajille kokemuksia, jotka jäävät mieleen koko eliniäksi. On äärimmäisen hienoa, että voimme tarjota yhdessä Sokos Hotelsin kanssa toimivat ja tasokkaat puitteet näille lasten ja nuorten yhteisille hetkille, HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen korostaa.

HJK:n joukkueenjohtajat löytävät hotellien varausohjeet omasta MyClubistaan.