Liigajoukkue kohtaa tänään Örebron Seinäjoella

HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen odottaa kohtaamista innolla, monestakin syystä. Yksi niistä on ruotsalaisjoukkueen tuttu suomalaisvalmentaja, Sixten Boström. Hän edusti HJK:ta kahta Häcken-kautta lukuunottamatta lähes koko 80-luvun ajan.
– Örebro on vahva 4-3-3 -taktiikalla pelaava ryhmä. Sixtenin peliajatus on tuttu, joten en usko sen suhteen mihinkään yllättävään. Örebro puolustaa kurinalaisesti, ja osaa vaihdella pakkaansa korkealta alkavan prässin ja vetäytymisen välillä.
– Ja kuten Allsvenskan-joukueilla kaikilla, ryhmä on täynnä laadukkaita, taitavia pelaajia.
Boströmin lisäksi Örebrosta löytyy suomalaisväriä Tommy Wirtasen, Denis Abdulahin ja Fredrik Nordbeckin muodossa. Örebro sijoittui viime kaudella Allsvenskanin kolmannelle sijalle.
– Sekä tässä ottelussa, että sunnuntaisessa DIF-ottelussa piilee meille erinomainen testi ja näyttöpaikka. Tasoeroista suuntaan tai toiseen ei missään tapauksessa voi puhua, vaan kentälle astelevat ryhmitykset tulevat varmasti taistelemaan erittäin tasaväkisiä 90-minuuttisia, Muurinen vakuuttaa.
Seinäjoki TV:n nettitelevisio lähettää kaikki Komia-turnauksen ottelut suorana. Klikkaa osoitteeseen: http://www.seinajoki.tv/
Komia-turnaus, Seinäjoki
To 10.2. klo 17.00 HJK-Örebro