TPS haastaa HJK:n Boltilla torstaina klo 12.30

Ottelu pelataan suljetuin ovin, HJK TV näyttää suorana. 

Georgios Kanellopoulos ja muut HJK-pelurit pääsevät ensi viikolla pitkästä aikaa pelien makuun myös Boltilla.

HJK pelaa ensi viikolla vuorokauden sisään kaksi harjoitusottelua Ykkösliigajoukkueita vastaan. Torstaina 28.3. Boltille saapuu TPS klo 12.30, perjantaina PK-35 klo 10.45. 

TPS-ottelu pelataan suljetuin ovin, mutta HJK TV näyttää matsin suorana lähetyksenä. Pitkänperjantain PK-matsiin sekä sen perään pelattaviin HJK:n naisten sekä HJK Klubi 04:n peleihin on vapaa pääsy

HJK on pitänyt maajoukkuetauolla taukoa joukkueharjoituksista, ja paluu treeneihin on edessä huomenna sunnuntaina. 

– Saamme maajoukkuetauon jälkeen hyvän viikon neljän harjoituksen ja kahden harjoituspelin muodossa. Pystymme näissä otteluissa jakamaan tasaisesti peliaikaa koko joukkueelle ja toivottavasti saamaan jälleen lisää pelaajia mukaan sairastuvalta, toteaa päävalmentaja Ossi Virta

– Turkin leirillä saimme kaksi hyvää peliä, mutta niistä on jo hetki aikaa, joten nyt on tärkeää päästä taas pelaamaan. Viime viikolla pääsimme ensimmäistä kertaa pre seasonin aikana harjoittelemaan 11 vs 11 -muodossa kokojoukkueharjoitteita, kun saimme mukaan loukkaantuneina ja sairaina olleita pelaajia sekä yhden uuden vahvistuksen (Luke Plange). Tämä on luonnollisesti lisännyt harjoittelun laatua sekä kilpailullisuutta arjessa.

– Viime viikolla pelasimme myös korkeatasoisen sisäisen harjoitusottelun, josta saimme paljon tärkeää infoa, Virta kertoo.