Annika Haanpää Klubiin

HJK on solminut kauden 2022 kattavan sopimuksen keskikenttäpelaaja Annika Haanpään kanssa.  

Annika Haanpää (s. 1998) on Euran Pallon kasvatti, joka on pelannut kotimaista liigaa Turun Palloseuran sekä Tikkurilan Palloseuran riveissä. Ulkomailta hänellä on kokemusta italialaisesta Ravenna FC-joukkueesta. Kansallisessa Liigassa Haanpää on pelannut yhteensä 123 ottelua ja viimeistellyt niissä yhdeksän maalia.  

Päättyneellä kaudella Haanpää kantoi TiPS:n kapteeninnauhaa ja pelasi täydet minuutit joukkueen jokaisessa ottelussa johdattaen tikkurilalaiset sarjassa hopealle. 

HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas uskoo Haanpään olevan laadukas vahvistus Klubin keskikentälle.   

 – Annika on jo kokenut pelaaja liigassa, joka omaa kokemusta myös ulkomailta. Hän on edelleen viime vuosina jatkuvasti kehittynyt pelaajana ja onkin ollut viime kausilla yksi parhaista pelaajista omalla pelipaikallaan. Hän on erinomainen pallon kanssa, ja pystyy hyvin tukemaan hyökkäyksiä sekä rytmittämään peliä. Hän pystyy myös puolustamaan laadukkaasti isompaa tilaa puolustuslinjan edessä, Kunnas analysoi.  

Haanpää liittyy HJK:hon odottavaisena.   

– Olen kuullut muilta Klubiin siirtyneiltä tipsiläisiltä paljon hyvää ja saanut kuvan, että tämä on ammattimainen paikka, jossa saa keskittyä itse futikseen, se painaa paljon. Uskon myös, että tämä joukkue pystyy ensi kaudella taistelemaan mestaruudesta ja haluan olla siinä mukana, Haanpää kertoo.  

Myös Haanpää itse uskoo tuovansa lisää kokemusta HJK:n joukkueeseen: 

– Sanoisin, että olen nuori, mutta silti liigassa jo kokenut. Klubi pelaa hyvää pallollista peliä ja uskon ja haluan voida olla siinä isossa roolissa. Haluan koittaa murtautua avauskokoonpanoon ja taistella peliajasta. Joka peli lähdetään voittamaan ja sen kautta mestaruuskin toivottavasti tulee.  

Tervetuloa Klubiin, Annika!  

HJK Naisten otteita seuraat parhaiten paikan päällä Bolt Arenalla! Tutustu kausikortteihin ja osta omasi.