Klubi kohtaa NJS:n lauantaina

HJK jatkaa talven harjoituspelejään tulevana lauantaina, kun vastassa on Ykkösessä pelaava Nurmijärven Jalkapalloseuran.

NJS-HJK. Helsinki. Photo: @ Kalevi Hamalainen

NJS vs HJK
La 23.1.2021 klo 14:15
Klaukkalan urheilualue

Menneenä lauantaina Klubi kaatoi vuoden ensimmäisessä harjoituspelissään viime kauden hopeajoukkue TiPS:n maalein 4-2. Maalinteossa onnistuivat Ria Karjalainen kolmesti sekä Maaria Roth kertaalleen.

Joukkueen harjoitusviikko on sujunut suunnitelmien mukaan.

– Nyt on tärkeä päästä jatkamaan pelejä sekä joukkueen pelaamisen kehittämistä, päävalmentaja Jonne Kunnas toteaa.

– Alunperin suunnitelmana oli pelata kaksi ottelua nyt viikonloppuna, yksi poikajoukkuetta ja toinen NJS:aa vastaan. Vallitsevan vaikean tilanteen takia tämä ei onnistu. On kuitenkin hienoa, että pääsemme jatkamaan valmistautumistamme kauteen NJS-pelillä, Kunnas jatkaa.

TiPS-ottelun antiin Kunnas oli varsin tyytyväinen. Pelissä näkyi treenikentällä harjoitellut asiat, ja vaikka Klubi lähti peliin hieman siipirikkoisena, pysyi joukkueen esitys varsin ehjänä lähes koko 90-minuuttisen.

– Nyt lauantaina tavoitteena on saada pelaamista vietyä jälleen eteenpäin eri pelin vaiheissa sekä saada lisättyä kokemusta yhteisesti pelaamisemme periaatteista, Kunnas taustoittaa tulevaa ottelua.

HJK:lla on tällä hetkellä muutamia loukkaantumisia. Essi Sainio, Roosa Tuominen, Sonja Hillberg ja Elisa Ylistö ovat sivussa seuraavat viikot loukkaantumisten takia. Muutama muu pelaaja kärsii myös pienemmistä vammoista, ja he ovat sivussa vielä ainakin tulevan lauantain NJS-pelistä.

HJK:n ja NJS:n välinen ottelu pelataan lauantaina 23.1. Klaukkalan urheilualueella kello 14.15. Koronarajoitusten takia ottelu pelataan ilman yleisöä. Ottelua ei valitettavasti myöskään striimata.