Klubille vuoden ensimmäinen voitto

HJK voitti lauantaina kauden ensimmäisessä harjoituspelissä Tikkurilan Palloseuran maalein 4–2.

TiPS-HJK - HJK Helsinki. Photo: @ Kalevi Hamalainen

Ottelun peliaika oli poikkeuksellisesti 3*30 minuuttia. Ensimmäisellä jaksolla Klubi onnistui maalinteossa kahdesti. Avausmaalin laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta Maaria Roth ja toisen maalin viimeisteli Ria Karjalainen.

Toisella kolmanneksella Karjalainen vei Klubin jo 3–0-johtoon. TiPS kavensi kuitenkin, kun Annika Haanpää laukoi pallon maaliin.

Viimeisellä jaksolla Klubi karkasi 4–1-johtoon, kun Karjalainen iski illan kolmannen maalinsa. Lopussa TiPS iski vielä yhden osuman, kun Melinda Koivula onnistui maalinteossa.

Näin HJK otti kauden ensimmäistä pelistään voiton maalein 4–2.

HJK:n paidassa pelissä debytoivat maalivahdit Annika Laihanen ja Ella Kelloniemi, Tuuli Enkkilä, Veera Hellman, Laura Hillberg sekä TBSM-joukkueesta pelissä mukana olleet Peppi Kontturi ja Ada Lindroth.

– Lähdimme peliin vähän siipirikkoisena, mutta esitykseen voi olla tyytyväinen. Paljon positiivisia asioita ja treenatut asiat näkyivät pelaamisessa. Tämä oli hyvä ja tärkeä yhteinen kokemus joukkueelle nyt vuoden alkuun, päävalmentaja Jonne Kunnas totesi pelin jälkeen.