Naisten joukkueelle tärkeitä sopimuksia

Naisten liigaryhmä on vahvistanut rivejään kautta 2014 silmällä pitäen. Joukkueen jokaista osa-aluetta on vahvistettu ja se alkaa olla valmis kohtaamaan tulevan kauden koitokset. Viime kaudella Klubin paitaa ensi kertaa kantanut yhdysvaltalainen toppari Jennifer Ludemann, 23, on solminut kauden 2014 kattavan sopimuksen.

  • On suuri kunnia, että HJK tarjosi minulle sopimusta kaudelle2014. En malta odottaa pääseväni takaisin Helsinkiin aloittamaan uuden kauden. Olen hyvin innoissani ryhmästä jolla pääsemme nyt aloittamaan, sekä paluumuuttajista että uusista pelaajista. Odotan, että voimme rakentaa viime kauden päälle ja nousta uudenlaisiin saavutuksiin, iloitsi Ludemann.

Puolustukseen palaa myös liuta kokemusta, kun Hanna Pyhäjärvi palaa parin vuoden tauon jälkeen HJK-paitaan. Maajoukkuepaidassakin esiintynyt Pyhäjärvi, 29, pelasi Klubissa viimeksi vuosina 2005-2011. Viime kaudella Pyhäjärvi esiintyi FC Futuran paidassa ja edusti futsalissa GFT:tä.

Lisäksi kauden 2014 joukkueeseen liittyvät Naisten Ykkösen Ilveksestä saapuva laitapuolustaja Tiina Jukarainen, 22, sekä PKKU:sta tulevat toppari Jenna Front, 17, ja hyökkääjä Jonna Front, 17. Omista junioreista sopimukset liigaryhmään ovat tehneet alle 18-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaaja Tessa Auvinen, 17, sekä alle 17-vuotiaiden maajoukkueen maalivahti Enna Halonen, 16.