Sarjanousijan vieraaksi Tuusulaan – HJK kohtaa lauantaina PKKU:n 

Klubi jatkaa runkosarjan otteluitaan Tuusulassa, jossa se kohtaa Kansalliseen Liigaan nousseen PKKU:n. 

Sinivalkopaidat ovat dominoineet kauden alkua voittaen kaikki tähänastiset ottelunsa. Maaleja joukkue on tehnyt yhteensä 21 osuman verran. Omissa on soinut ainoastaan kolmesti kahdeksassa ottelussa. 

Kuluneen viikon aikana Klubi on valmistautunut lauantain kamppailuun. 

 – Joukkue on treenannut tämän viikko nurmella ja totutellut eri alustaan. Olemme saaneet kehitettyä omaa pelaamista jälleen viikolla, ja pääfokus on ollut meidän pallollisen pelaamisemme toiminnoissa syvällä vastustajan kenttäpuolella, päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo. 

Viikonlopun vastus PKKU hakee edelleen kauden ensimmäistä voittoaan. Tasapelejä heillä on kaksi ja loput otteluista on päättynyt tappioksi. Tällä hetkellä joukkue on sarjataulukossa viimeisenä kahdella pisteellä. 

 – Odotettavissa on, että pelissä me hallitsemme kenttätapahtumia ja PKKU yrittää puolustaa ja iskeä vastaan, Heinonen sanoo. 

 – Meidän täytyy olla kärsivällisiä ja monipuolisia meidän hyökätessä vastustajan boksiin, Heinonen jatkaa. 

HJK:n pelaajatilanne elänyt tämän viikon aikana ja varmuudella ottelusta pois ovat edelleen Emilia Kupsanen, sekä Tuuli Enkkilä ja Laura Hillberg.

Klubipuolustaja Noora Karvonen ja maalivahti Siiri Forsström kertovat ennakkohaastattelussa omasta henkilökohtaisesta kaudestaan sekä tulevasta PKKU-ottelusta