Helsingin derby uudistetulla Olympiastadionilla!

Kansallisen Liigan ottelu PK-35 – HJK avaa Olympiastadionin pitkän remontin jälkeen.

Olympiastadion herää jälleen eloon keskiviikkoiltana elokuun 19. päivä. Uudistetun kansallisstadionin ensimmäinen tapahtuma on Kansallisen Liigan helsinkiläisjoukkueiden kohtaaminen. PK-35 ja HJK avaavat stadionin uuden aikakauden tuoden naisten pääsarjajalkapallon stadionille ensimmäistä kertaa 2000-luvulla.

Kotijoukkueena toimiva PK-35 on tämän kauden sarjanousija Pihlajamäestä, joka on yllättänyt monet vahvalla alkukaudellaan. Vastapuolelle asettuva HJK on puolestaan kaikkien aikojen menestynein seurajoukkue naisten pääsarjahistoriassa – ja myös ensimmäinen Suomen mestari Olympiastadionilta vuodelta 1971.

– Olen kasvanut aikana, jolloin Olympiastadion on ollut se ykköstadion suomessa. Eikä se ole pelkästään historiallinen urheilupyhättö, vaan myös ikoninen maamerkki Helsingille. On mahtavaa päästä pelaamaan sinne Helsingin derbyä ja juhlistaa stadionin uudelleen avautumista pitkän remontin jälkeen, kertoo HJK:n kapteeni Linda Ruutu.

Ottelun lipunmyynti tapahtuu lippu.fi -palvelun kautta, jossa myynnissä on paitsi yksittäislippuja, myös edullisia perhelippuja ja juniorijoukkueiden paketteja. Tapahtumassa noudatetaan THL:n antamia turvallisuusmääräyksiä ja käytössä on Olympiastadionin pääkatsomo.

Ke 19.8. PK-35 – HJK klo 18.30