Ennakko: KPV vs HJK

Suomen Cup jatkuu tiistaina! Klubi kohtaa KPV:n Kokkolassa.

Klubi palaa kilpailullisiin otteluihin huomenna tiistaina Kokkolassa, kun Suomen Cup jatkuu neljännesvälieräottelulla KPV:n vieraana. Ottelu oli alun perin  tarkoitus pelata jo lauantaina 14.3.2020, mutta koronaviruspandemia keskeytti kilpailutoiminnan juuri ottelun aattona.

HJK on valmistautunut otteluun olosuhteet huomioiden.

– Honka-pelin jälkeen siirryimme nurmelle [harjoittelemaan], joten olemme valmistautuneet samalla alustalla kuin huomenna pelataan, kertoo HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

– Muutaman treenin olemme saaneet alle. On aika erilaista, kun siirrymme tekikseltä nurtsille. Huomennakaan kenttää ei kastella, joten kenttä on hidas ja se tekee oman erilaisuutensa peliin.

HJK lähtee KPV-otteluun hyvin samankaltaisella kokoonpanolla kuin viime keskiviikon Honka-pelissä. Bubacar Djaló on vielä poissa muutaman viikon ja Santeri Väänänen on edelleen sairaana. Roope Riskipuolestaan palaa kokoonpanoon ja on käytettävissä huomiseen otteluun.

KPV-ottelu on HJK:n ensimmäinen matkaottelu tällä kaudella kotimaan rajojen sisäpuolella. Aiemmat Suomen Cupin vierasottelut HIFK:ta ja Honkaa vastaan on pelattu täällä pääkaupunkiseudulla.

– Tämä on pitkä reissu, matkustamme tänään Vaasaan, jossa yövymme, ja ottelu pelataan luonnonnurmella, joten mikään helppo peli ei ole tulossa. KPV on yksi suurimmista suosikeista Ykkösessä. Matkustaminen, olosuhteet, kaikki tämä tekee oman lisänsä siihen, että joudumme tekemään täyden päivätyön ihan varmasti, jotta saamme haettua jatkopaikan, päättää Koskela.

KPV vs HJK
Ti 16.6.2020 klo 18:00
Ykspihaja, Kokkola

Katso suora lähetys Ruudusta »