HJK haastaa maanantaina BATE:n

 

Joukkueet kohtaavat maanantaina klo 17.00. Ennakkoon valkovenäläinen BATE on kovempi joukkue kuin leirin ensimmäinen vastustaja, tanskalainen Esbjerg, jolle HJK kärsi tappion lukemin 4-1.

Vaikka Esbjergiä vastaan tuli tappio, oli peliesitykset lukemien takana hyviä.

  • Ensimmäisen ottelun tappio on täysin unohdettu. Tulos oli pettymys, mutta peli-ilme ei. Myös harjoituksissa on pysynyt koko leirin ajan huumori ja tekemisen meininki, kertoo päävalmentaja Antti Muurinen.

Ainakin sunnuntaisissa harjoituksissa joukkue pääsi hiomaan maalintekotaitoja. Myös puolustuspelin tiiviyteen on kiinnitetty huomiota. BATE-ottelussa ei omiin saisi mennä.

  • BATE on Mestareiden liigan lohkovaiheen joukkue, vaikka ei siellä erityisen hyvin pärjännytkään. Se silti on varmaa, että vastus on kivikova. Todennäköisesti heillä on myös ykkösmiehistö vastassa, sillä valkovenäjän liiga on tauolla ja he ovat asumisen ja harjoittelun osalta panostaneet tähän leiriin huomattavasti.

HJK:n ryhmä puolestaan on säilynyt tähän mennessä loukkaantumisilta. Pieniä tällejä on mutta niistä ei tehokkaalla harjoitusleirillä pääse eroon. Yksi kuumetapaus ja ruokamyrkytystapaus on leirillä koettu, mutta niistäkin on päästy eroon.

  • Pääsemme laajalla ryhmällä otteluun. Ei kuitenkaan ole mitään syytä puhua ykkös- tai kakkosmiehistöstä. Peliaikaa ja vastuuta jaetaan tässä vaiheessa kaikille.

Viikonloppuna sää Turkissa viileni ja alkuviikoksi on luvattu hieman viileämpää ja epävakaisempaa säätä.

HJK:n ja BATE Borissovin välinen ottelu alkaa siis klo 17.00