HJK Klubi 04 matkustaa Paraisille

B-lohkoa tappiottomana johtava HJK Klubi 04 kohtaa sunnuntaina 4. lokakuuta klo Paraisilla klo 15:00 Pajbackna nurmella Pargas IF:in.

Saku Heiskanen - HJK Klubi 04. Photo: © Jussi Eskola
Saku Heiskanen

A-maajoukkuelegenda Jonatan Johanssonin kasvattajaseura Pargas IF kuuluu niihin seuroihin, jotka HJK Klubi 04 kohtaa poikkeuksellisella kaudella ainoastaan kerran. 

Vuonna 1914 perustettu monilajiseura on pelannut tällä kaudella Kakkosen B-lohkossa hyvin. Nousijajoukkueen maalierokin on selkeästi positiivinen 21-13. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa 13 kierroksen jälkeen 23 pisteellä kolmantena. Stefan Strömborgin valmentama joukkue on voittanut kuusi kertaa, pelannut viisi kertaa tasan ja hävinnyt vain kahdesti, heinäkuussa 0-2 vieraissa HJS Akatemialle ja elokuussa 2-3 kotona SalPalle. Joukkueen paras maalintekijä on ollut 7 osumallaan Emil Peltonen. Mainittakoon vielä, että PIF:in managerina toimii HJK:n monivuotinen ex-luottotoppari Mathias Lindström.

HJK Klubi 04 lähtee peliin luottavaisena. Ylimielisyyteen ei tietenkään ole mitään syytä, mutta joukkueella on viime sunnuntailta alla ehkä kauden paras peli, 7-0 kotivoitto HJS Akatemiasta. Päävalmentaja Joonas Rantasen mielestä joukkueella on hyvä treeniviikko alla.

– Pelaajamme ovat mielestäni reagoineet ammattimaisesti hyvään peliimme. Harjoituksissa on tehty duunia normaalilla sitoutuneella tavalla. Tiedämme, että edessä on taas uusi haaste. Nyt pelataan luonnonnurmella, ja vastassa on joukkue, joka on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja meidän jälkeemme. Siinä on myönteinen haaste hyvällä mallilla olleelle hyökkäyspelillemme, Rantanen lopettaa.