HJK nuorten Mestarien liigaan!

Aiemmin UEFA Youth League on pelattu Mestarien liigan lohkovaiheessa pelaavien seurojen U19-joukkueiden kesken, mutta tällä kaudella kilpailuun on lisätty myös mestarien polku, jonka kautta myös Klubin nuoret ovat kilpailussa mukana.
 
Mestarien liigaa pelaavien seurojen nuoret pelaavat entiseen malliin edelleen lohkovaiheen, aivan kuten Mestarien liigassa.
 
Mestarien polun kautta kilpailussa mukana olevat seurat puolestaan pelaavat kaksi pudotuspelityylistä kierrosta, joiden voittajat etenevät playoff-vaiheeseen, jossa vastaan asettuvat lohkovaihetta pelanneiden lohkokakkoset. Playoff-vaiheen voittajat puolestaan etenevät jatkoon, jossa vastaan asettuvat lohkovaiheen lohkovoittajat.
 
-Tiesimme jo ennen kauden alkua, että tämä on mahdollista ja nyt kun tämä toteutui niin onhan tämä mieletön mahdollisuus. Loppusyksystä ei yleensä ole paljon pelattavaa, mutta nyt saamme pelata vähintään kaksi kansainvälistä huippuottelua, mikä on loistava juttu, iloitsee Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela.
 
HJK on pitkäjänteisesti panostanut nuorisotoimintaansa ja on Pohjoismaiden johtavia nuorisoseuroja. Nyt saavutettu Mestarien liigan paikka on erinomainen näyttöpaikka ja tasonmittaus monelle HJK:n nuorisomaajoukkue- ja tulevalle Veikkausliigapelaajalle.
 
-Nämä ovat vaatimustasoltaan aivan aikuisten Mestarien liigaa vastaavia huippuotteluita ja olen varma että saamme myös paljon yleisöä kannustamaan meitä hyviin tuloksiin. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus ja tällaisissa paikoissa tarvitsemme myös yleisön tukea, Koskela jatkaa.
 
UEFA Youth Leaguessa pelataan U19-joukkueilla, mutta joukkueessa saa pelata myös kolme U20-pelaajaa.
 
HJK:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen vastustaja arvotaan 1.9. Mestarien polun ensimmäinen kierros pelataan 29.-30.9 ja 20.-21.10.