HJK valmiina illan matsiin

Aki Riihilahti: ”Erityisen tärkeää on ensimmäisen kierroksen voittaminen.”

HJK Podgoricassa. Photo: © HJK Media
Gradski Stadion, Podgorica, Montenegro

Budućnost vs HJK 
Ti 13.7.2021 klo 21:30 
Gradski Stadion, Podgorica

UEFA Champions Leaguen ensimmäisen karsintakierroksen toinen osaottelu Budućnost vs HJK pelataan tänään kello 21:30 Montenegron pääkaupungissa Podgoricassa. Otteluparin voittaja kohtaa voittajan otteluparista Malmö FF / Riga FC.

HJK matkusti eilen Podgoricaan ja pääsi illalla harjoittelemaan kaupungin stadionille eli Gradski Stadionille, jossa joukkue pääsi tutustumaan kenttään ja stadioniin. Katsomot ovat lähellä kenttää, ja suhteellisen modernin stadionin nurmi on kelvollisessa kunnossa.

Ottelu pelataan myöhään illalla, joten olosuhteet hyvälle ottelulle ovat erinomaiset.

HJK:n tie lohkovaiheeseen

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on käynnistänyt tänä vuonna perinteisten Champions Leaguen ja Europa Leaguen rinnalle uuden kilpailun, UEFA Conference Leaguen. 

Uusi kilpailu parantaa pienten maiden mahdollisuuksia päästä lohkovaiheen peleihin. Vaikka Europa Leaguen lohkovaiheen joukkuemäärää supistettiin, lohkovaiheeseen pääsevien joukkueiden kokonaismäärä kasvaa.

Mikäli HJK voittaa tänään otteluparinsa, se jatkaa Champions Leaguen toiselle karsintakierrokselle. Otteluparin häviäjä puolestaan jatkaa Conference Leaguen toiselle karsintakierrokselle. 

– Erityisen tärkeää on ensimmäisen kierroksen voittaminen, koska sen jälkeen saa kolme otteluparia mahdollisuuksia. UEFA Club Competitions Committean varapuheenjohtajana olen tyytyväinen, että monen vuoden neuvottelujen tulos auttaa nyt erityisesti keskisuurten ja pienien maiden mahdollisuuksia pelata enemmän pelejä Euroopassa. HJK näkee juuri tässä strategisesti erinomaisen mahdollisuuden seuraavien vuosien aikana ottaa iso loikka seurana, ja tähän olemme panostaneet ja jatkamme panostuksia myös tulevina vuosina, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti toteaa.

Voit katsoa HJK:n tien lohkovaiheeseen alla olevasta kaaviosta.

Klubin tie lohkovaiheeseen
HJK:n tie lohkovaiheeseen. Vihreä linja kuvaa voitettua ottelua, punainen hävittyä.

Liput HJK:n seuraavan karsintakierroksen otteluun tulevat myyntiin tänään illalla ottelun päätyttyä Klubien Klubi -korttien ja kausikorttien etuosto-oikeudella. Yleinen myynti alkaa huomenna keskiviikkona 14.7. kello 12:00.

HJK:n lippukauppa: liput.hjk.fi »