HJK:lla Turkissa harjoitusottelu maanantaina

HJK Klubi 04:n nuoret lupaukset lauantaina EIF:n kimppuun Liigacupissa.

HJK pelaa Turkissa toisen ottelun maanantaina.

Turkissa parhaillaan leireilevän HJK:n Veikkausliigajoukkueen toinen harjoitusottelu on varmistunut. Joukkue kohtaa edellisen vastuksen tavoin eksoottisen vastustajan: Maanantaina klo 15 vastassa on Tadžikistanin mestaruuden kymmenenenä viime vuonna voittanut Aasian Mestarien liigan vakiokävijä FC Istiklol Dushanbe. 

– Alun perin olimme sopineet harjoitusottelusta ukrainalaisen joukkueen kanssa, mutta joukkue ei lopulta saanut lupaa matkustaa Ukrainasta Turkkiin, joukkueenjohtaja Ville Wallén kertoo. 

HJK palaa Helsinkiin tiistaina.

HJK:n leireillessä reservijoukkue HJK Klubi 04 edustaa HJK:ta Liigacupin alkulohkon viimeisessä ottelussa lauantaina Talin hallissa klo 14. Vastassa on 90 vuoden tauon jälkeen pääsarjatasolle täksi kaudeksi palannut Ekenäs IF. 

Nils Svensson

Klubi 04:n nuoret lupaukset, joista vasta topparit Nils Svensson ja Michael Boamah ovat ylittäneet 20 vuoden iän, edustivat Liigacupissa myös tiistaina Lahdessa. FC Lahti latoi Mukkulan hallissa Ykkösen pelaajia vastaan tylyt 3–0-lukemat, mutta Klubin peliesitys oli lupauksia herättävä

EIF on voittanut neljästä Liigacupin pelistään yhden, kun Maarianhamina kaatui vieraissa. Joukkueella ei ole mahdollisuuksia Liigacupin välieriin, ja käytännössä myös HJK:n jatkomahdollisuudet ovat menneet. Otteluun on jäljellä pieni määrä lippuja, jotka ovat myynnissä täällä

Talissa palvelee edellisen Liigacupin matsin tapaan HJK T10 Akatemian järjestämä buffet, jonka tuotoilla rahoitetaan joukkueen ensi kesän pelireissua Saksaan. Tarjolla on mokkapaloja, korvapuusteja, munkkeja, sämpylöitä, limua, pillimehua ja tietysti kahvia.

Ottelu on nähtävissä suorana tuttuun tapaan suorana myös Ruudussa