HJK:n juniorihallille biokaasumerkki – halli lämpeää kotimaisella biokaasulla

Juniorihallia lämmitetään Gasumin suomalaisella biokaasulla. Uusiutuvaa biokaasua tuotetaan 100 % kotimaisesti. Nyt hallin tunnistaa jatkossa “lämmitämme suomalaisella biokaasulla” -biokaasumerkistä. Biokaasu on ympäristöystävällinen vaihtoehto, jonka käytöstä ei synny lainkaan hiukkaspäästöjä, eikä sillä ole laskennallisia suoria hiilidioksidipäästöjä.

HS-areenan nimeä kantava juniorihalli on ollut ahkerassa käytössä.Hallin kävijämäärämittari näyttää jo reilusti yli 40 000, vaikka halli on ollut käytössä vasta vajaan vuoden. HJK:n juniorien lisäksi myös Klubin edustusjoukkue käyttää hallia talviharjoittelussaan.

-On hienoa, että HS-areenaa pystytään lämmittämään uusiutuvalla, kotimaisella biokaasulla. Gasum on meille tärkeä yhteistyökumppani, jonka arvot sopivat hyvin yhteen HJK:n arvojen kanssa, kertoo HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

-Juniorihalliin tuleva biokaasumerkki kertoo ympäristöystävällisemmästä valinnasta hallin lämmittämiseksi ja tavoitteesta pienentää energiankäytöstä syntyvää hiilijalanjälkeä. Täysin uusiutuvista raaka-aineista valmistettu suomalainen biokaasu sopii energiavaihtoehdoksi ympäristöstä huolehtivalle HJK:lle. Yhteistyön avulla edistämme puhtaampaa lähiympäristöä, ja tuemme lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla hyvät harrastusmahdollisuudet,” kertoo Gasumin biokaasuyksikön myyntipäällikkö Timo Jokila.

Biokaasumerkki  myönnetään biokaasulla valmistetuille tuotteille ja tuoteryhmille, palveluille tai ratkaisuille, jotka tuotetaan suomalaisella biokaasulla. Biokaasumerkki tulee nähtäville HS-areenaan.

 

Lisätiedot:

Timo Jokila, myyntipäällikkö, Gasum Oy

puh. 020 44 78552, etunimi.sukunimi(a)gasum.fi

Kari Haapiainen, varatoimitusjohtaja, HJK

puh. 0400 438 566, etunimi.sukunimi(a)hjk.fi

 

Gasum on suomalainen luonnonkaasujen (maa- ja biokaasu) osaaja. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Yhtiö kehittää suomalaista ja pohjoismaista energiainfrastruktuuria panostamalla nesteytetyn maakaasun (LNG) liiketoimintaan, biokaasuliiketoimintaan ja liikennepalveluihin. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja Suomessa. Yhtiö syöttää biokaasua kaasuverkostoon Espoosta, Kouvolasta ja Lahdesta. Yhtiö osti enemmistöomistajuuden norjalaisen Skangasin LNG-liiketoiminnasta toukokuussa 2014. Skangas jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä entistä laajemmin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Gasum-konsernissa työskentelee reilut 300 henkeä. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,1 mrd. euroa. PUHTAASTI LUONNONKAASULLA – GASUM.FI

HJK on Suomen johtava ja suosituin jalkapalloseura, joka on tehnyt jo yli 100 vuotta pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä suomalaisen jalkapalloilun kehittämiseksi. Yhteistyössä HJK:n junioriorganisaatioiden kanssa se luo vahvan perustan menestyksekkäälle nuoriso- ja kilpailutoiminnalle kansallisella tasolla sekä luo parhaat edellytykset lahjakkaiden pelaajien siirtymiselle ulkomaille. HJK on, ja haluaa olla jatkossakin edelläkävijä ja suunnannäyttäjä suomalaisen jalkapallon kehitystyössä. HJK haluaa olla paras. www.hjk.fi