HJK:n kausikortit ja katsojämäärät kasvoivat ennätyksellisesti

Lisäksi HJK:n omilla kentillä  kävi tammi-lokakuussa yli  200 000 jalkapallon ystävää.

HJK:n Veikkausliigan kotiotteluissa kävi kaudella 2015 yhteensä lähes 90 000  katsojaa. 17 kotiottelun keskiarvoksi muodostuu näin ollen komeat 5281. Luku on edelliskautta (4017) yli 30 % parempi.

Suurimmat yleisömäärät nähtiin kahdessa HJK:n isännöimässä Stadin derbyssä, joissa HIFK:ta vastaan pelattuja otteluita todistivat loppuunmyydyt yleisöt.  Mutta menneellä kaudella monet muutkin ottelut, kuten esimerkiksi kevään Jalkapallokulttuuripäivä  IFK Mariehamnia vastaan sekä syys-lokakuun  tiukat  pelit FC Interiä, RoPsia ja IFK Mariehamnia vastaan,  keräsivät hienosti yleisöä.

Kausikorttimyynti on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Tälla kaudella kausikorttien kasvu oli 15 %. Myös junioreitten kausikortit ovat lisääntyneet harrastajamäärien kasvun myötä.

Yleisömäärien ja kausikorttilukujen kasvun lisäksi kasvua on tapahtunut myös HJK:n omien kenttien kävijämäärissä. Tammikuun alusta alkaen lokakuun loppuun mennessä HJK:n omien kenttien kävijämäärämittari näyttää jo yli 200 000. Huima lukema on peräisin yhteensä viideltä eri kentältä (Lehtikuusentie, Pajamäki 1, Pajamäki 2, Sahara Töölö, HS-Areena Töölö), eli siihen ei ole laskettu lainkaan Sonera Stadiumin nurmea. Kävijämäärät koostuvat hyvin pääosin HJK:n juniorijoukkueista, mutta myös muiden seurojen kävijöistä.