Miehet taistelevat tänään Suomen Cupin välieräpaikasta

Joukkueet iskevät yhteen Soneralla klo 18.30.
Aliarviointiin ei kotijoukkueella ole varaa, sillä FC KooTeePee kukisti viime kierroksella parhaillaan liigan kärkipaikkaa pitävän turkulaisjoukkue FC Interin lukemin 2-1 kotonaan.
HJK eteni puolivälieriin voittamalla FF Jaron samoin lukemin kotonaan.
– Itse asiassa on todella mukava päästä pelaamaan FC KooTeePeetä vastaan pitkästä aikaa. Sen jälkeen kun he putosivat liigasta, siihen ei ole tarjoutunut mahdollisuutta, miettii HJK:n Sebastian Sorsa.
Myös Seba vakuuttaa, että aliarviointiin ei todellakaan ole varaa. Vaikka vastustaja pelaa miesten Ykköstä, tulee kotkalaiset varmuudella kovalla asenteella Soneralle.
Eikä vierailijan ryhmä kalpene monellekaan liigajoukkueelle. Monella pelaajalla on useita kausi liigakokemusta, esimerkiksi keskikenttäpelaajilla Marko Tyyskällä ja Arttu Seppälällä.
Ykkösessä KooTeePee on voittanut HIFK:n ja pelannut tasan OPS:aa vastaan.
– Kotkalaiset antoivat myrskyvaroituksen Inter-voiton myötä. He ovat varmasti yksi Ykkösen kovimmista jengeistä, eikä matka liigatasolle ole niin pitkä kuin voisi luulla.
HJK lähtee todennäköisesti otteluun pienillä muutoksilla: Liigaa kamppailtiin viimeksi sunnuntaina ja seuraava ottelu on edessä jo lauantaina kun HJK kohtaa KuPS:n kotonaan.
Muutamille pelaajille pelimääriä on tullut rutkasti, joten lepoaikaa on melkeinpä pakko antaa. Kotijoukkueen laaja rinki ei kuitenkaan heikennä menoa.
– Se on ihan sama kuka on kentällä, joukkue lähtee kovalla asenteella ja voitontahdolla peliin. Cupissa haluamme todellakin mennä niin pitkälle kuin mahdollista, Sorsa vakuuttaa.
Suomen Cup
HJK-FC KooTeePee
Ke 9.5. klo 18.30
Sonera Stadiumilla

Lippujen hinnat ja tiedot:

Auki ravintolakatsomo.
Aikuiset               20,-
Opiskelijat,          10,- 
lapset alle 16 v. 
ja eläkeläiset
Ravintolakatsomon kausikortilla vapaa pääsy. Myös ravintolakatsomon lippukirja kelpaa.