HJK:lle tappio Liigacupin puolivälierässä

HJK:n taival tämän vuoden Liigacupissa päättyi lauantaina Talissa. Vierasjoukkue JJK eteni välieriin rangaistuspotkukilpailun jälkeen varsinaisen peliajan päätyttyä 0-0 -tasatulokseen. HJK:n päävalmentaja Sixten Boström ei ollut tyytyväinen tulokseen.

– On toissijaista että hävisimme. Tänään emme päässeet sille tasolle, mihin tällä joukkueella pitää päästä. Olen tyytyväinen että meille tuli tälläinen ottelu tähän paikkaan, meillä on nyt aikaa miettiä miten parantaa, pohdiskeli HJK-luotsi.

Ottelussa ei maalipaikoilla mässäilty. Ensimmäisellä puoliajalla pallo kolahti kahdesti HJK:n maalin ylärimaan. Ensin osui Mikko Manninen kaukolaukaus ja hetkeä myöhemmin Eero Markkasen pusku lähietäisyydeltä. HJK:n paras paikka aukesi puoliajan lopussa Rasmus Schüllerin murtauduttua JJK:n alueelle ja löydettyä syötöllään maalin edustalle syöksynyt Sebastian Mannström, mutta tämän ohjaus päätyi maalivahti Janne Korhosen käsiin.

Toisella puoliajalla HJK otti ottelun pikkuhiljaa haltuunsa, muttei kyennyt luomaan paikkoja maalin tekemiseen. Kylmää vettä satoi niskaan myös loukkaantumisten suhteen, kun Mika Väyrynen joutui nilkuttamaan pois kentältä 65. minuutilla.

– Ilmeisesti repeämä pohkeessa. Väyrynen lähtee kuitenkin normaalisti meidän mukanamme Turkkiin, ilmoitti Boström.

Ottelun päättyessä tasatulokseen siirryttiin suoraan laukomaan rangaistuspotkuja. Kummankin joukkueen ensimmäiset viisi laukojaa onnistuivat, mutta Mathias Lindströmin kuti nousi epäonnisesti Korhosen ulottuville ja tämä torjui JJK:n välieriin. HJK:n matka jatkuu Turkkiin, jossa joukkue leireilee kymmenen päivän ajan.