Janne Saarinen palaamassa tositoimiin

Sairastuvalta kuuluu välillä hyviäkin uutisia. HJK-kasvatti Janne Saarinen on kuntoutunut viime syksyn akillesjänneleikkauksestaan ja on tekemässä paluun tositoimiin juuri kauden kynnyksellä.
– Aikataulu meni oikeastaan juuri niin kuin oli tarkoituskin. Akillesjänne on nyt kunnossa, eikä sitä tarvitse enää edes miettiä. Talven aikana olen saanut treenattua kuntopohjan vahvaksi ja nyt on jäljellä täyden pelikosketuksen palauttaminen. Olen luottavainen, että olen täydessä iskussa kauden avaukseen mennessä, Saarinen sanoo.
Keskiviikon Liigacup-ottelussa Saarista ei todennäköisesti vielä nähdä HJK:n pelaavassa kokoonpanossa. Asia tarkentuu vasta valmistatumisharjoitusten jälkeen. Vaikka Saarinen ei vielä pelaisikaan, odottaa hän mielenkiinnolla Pietarsaaren Jaron kohtaamista.
Jaron valmentaja Aleksei Eermenko Sr. ja vasta Jaron vahvuuteen liittynyt keskikenttä Aleksei Eeremenko Jr. ovat molemmat Saarisen entisiä pelikavereita. Senior tuli tutuksi HJK:n edustusjoukkueessa ja Junior sekä HJK:ssa että Suomen A-maajoukkueessa.
– On tietenkin todella mukava nähdä heitä täällä Helsingissä. He ovat hienoja miehiä ja ymmärtävät paljon jalkapallosta.
– En kuitenkaan usko, että heidän paluunsa Finnair Stadiumille tuo peliin mitään lisäjännitteitä, sillä mielestäni HJK:n joukkueessa löytyy jo tarpeeksi sähköä oman pelin sisältä.
HJK:n joukkueessa onkin Saarisen mielestä kaikki valmista tulevaa kautta varten.
– Joukkueessa on ollut loistava tunnelma, ja uskon, että fiilis vain kasvaa kauden avausta ennen. Siinä mielessä Liigacupin pelit antavat hyvää vauhtia, Saarinen sanoo.
Liigacupin puolivälierä
HJK – FF Jaro Finnair Stadiumilla keskiviikkona 31.3. klo 17.00.
Tarkista lipunmyyntiohjeistus täältä.