Tältä näyttää HJK:n eurokarsintojen pelipaita – HSL tarjoaa kyydit Klubin eurokesään

HJK:n ja HSL:n kumppanuus syvenee matkalippuedusta nyt myös pelipaitanäkyvyyteen eurokarsintojen pelipaidassa.

HJK x HSL – Eurokarsintojen pelipaita

Helsingin seudun liikenne ja HJK aloittivat pääyhteistyökumppanuuden viime maaliskuussa, jolloin esiteltiin matkalippuetu. 

Seuraavaksi esittelemme HJK:n pelipaidan, jolla pelataan kesän eurokarsinnat. HSL koristaa ainoana kumppanina Klubin europelipaitaa. Kesän europelipaidalla tullaan pelaamaan kaikki kesän eurokarsintaottelut.

– Yhteinen matkamme HSL:n kanssa jatkuu näin seuraavalle asemalle, kun voimme ylpeänä kertoa kumppanuudesta Eurotaipaleella. Euro-ottelut ja niiden mukana tuoma ainutlaatuinen tunnelma ovat takuulla kesän ja futiksen huippuhetkiä, joihin kannattajamme pääsevät kätevästi HJK:n ja HSL:n tarjoamalla AB-lipulla. Matka alkaa keskiviikkona 12.7. Mestarien liigan karsintaottelulla Larne FC:tä vastaan. Tervetuloa kaikille mukaan kyytiin, toivottaa HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

HJK aloittaa eurokarsinnat Mestarien liigan ensimmäiseltä karsintakierrokselta. Ensimmäisenä vastaan tulee pohjoisirlantilainen Larne FC. Kotipeli pelataan keskiviikkona 12.7. kello 19 Bolt Arenalla (osta lippu). Vieraspeli on vuorossa keskiviikkona 19.7. kello 21.30.

Eurokarsintojen pelipaita ei jää pelkästään reaalimaailmaan. HSL:n logoilla koristeltu peliasu nähdään ensi syksynä julkaistavassa EAFC-konsolipelissä. Näin ollen HSL tavoittaa aiemmin FIFA-nimellä tunnetun konsolipelin kautta miljoonia silmäpareja.

HJK ja HSL haluavat korostaa pelipaitakumppanuudella sitä, että matkalippuetu koskee myös europelejä. Kun ostaa matsilipun ennakkoon vähintään päivää ennen ottelua, saa matsipäivän aamuna AB-matkalipun, jonka voi aktivoida saapuessaan otteluun. 

– On ollut hienoa olla mukana mahdollistamassa sitä, että HJK:n ottelutapahtumiin saapuminen on mahdollisimman helppoa. HSL:n logo ja liikennevälineiden ikonit myös digitaalisesti näkyvässä pelipaidassa muistuttavat siitä, että HSL:n avulla pääsee aina kaikkiin Klubin kotimatseihin, sanoo HSL:n viestintäpäällikkö Johannes Laitila.

HSL ja HJK haluavat kannustaa ihmisiä hyödyntämään joukkoliikennettä. Bussi, metro, juna ja spora ovat vaivattomia ja vastuullisia vaihtoehtoja saapua matsitapahtumaan. Lue Klubin ja HSL:n matkalippuedusta täältä.

Kesän europelipaidat ovat myynnissä HJK Storessa. Maanantain ja tiistain ajan europelipaidan voi ostaa 20 prosentin alennuksella nettikaupasta. Lisäksi keskiviikon matsitapahtumassa on myynnissä rajoitettu erä europelipaitoja 20 prosentin alennuksella.

Unboxing feat. Perpa