Veikkaus on HJK:n pääyhteistyökumppani Eurooppa-liigassa

HJK eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheen otteluihin ja kohtaa eurooppalaisia huippuseuroja syksyn aikana. Veikkaus on vahvasti mukana suomalaisessa urheilussa ja on myös HJK:n pääyhteistyökumppani Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

HJK - Veikkaus - UEL-yhteistyö

Yhteistyön myötä Veikkauksen asiakkaat pääsevät seuraamaan HJK:n matkaa muun muassa VeikkausTV Studion ainutlaatuisten sisältöjen kautta.

– Onnittelut HJK:lle upeasta saavutuksesta ja menestystä lohkovaiheen otteluihin! Jalkapallo on suomalaisille ja Veikkaukselle tärkeä laji. On hienoa, että voimme olla yhteistyökumppanina mukana HJK:n euromatkassa, Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski iloitsee.

– Onnitteluiden määrästä on ollut jälleen hienoa huomata, kuinka paljon lohkovaiheen paikka on tuonut iloa jalkapalloihmisille ympäri Suomea. Ja hienoa on tietysti myös se, että kansallinen yhtiö näkee tämän tilaisuudeksi tarjota asiakkailleen eksklusiivisia mahdollisuuksia. Veikkaushan on ollut HJK:n tukena lohkovaiheessa myös Mestarien liigassa 1998 ja Eurooppa-liigassa 2014, toteaa HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

– HJK:n menestys on merkittävä saavutus kotimaisessa jalkapallossa ja herättää paljon kiinnostusta yleisössä eri kanavissa. Haluamme tarjota näihin otteluihin markkinoiden kattavimmat vedonlyöntikohteet, vedonlyönnin ammattilaisten rakentamat ainutlaatuiset ennakkopaketit otteluista sekä ekslusiiviset kilpailut ja edut asiakkaillemme, Nummikoski jatkaa.

Yhteistyökumppanuuden myötä Veikkaus tulee välittämään kanavissaan runsaasti sisältöjä HJK:n Eurooppa-liigan otteluihin liittyen. VeikkausTV Studio tuottaa ennakkostudioita kaikista HJK:n Eurooppa-liigan otteluista ja käy läpi myös otteluiden jälkipuinnit. Veikkauksen asiakkaille tulee tarjolle myös etuja VIP-aitiokilpailujen ja ottelulippujen etuostomahdollisuuksien muodossa.

Katso täältä Aki Riihilahden ja HJK:n kapteenin Miro Tenhon vierailu Veikkaus TV Studiolla.

HJK:n otteluohjelma:
8.9. klo 19:45 HJK Helsinki – Real Betis
15.9. klo 22:00 AS Roma – HJK Helsinki
6.10. klo 19:45 HJK Helsinki – PFC Ludogorets
13.10. klo 22:00 PFC Ludogorets – HJK Helsinki
27.10. klo 22:00 HJK Helsinki – AS Roma
3.11. klo 22:00 Real Betis – HJK Helsinki