Ojala tyytyväinen toiseen jaksoon

HJK:n ja lahtelaisen City Starsin välinen Uusi Lahti Cupin avausottelu oli ensimmäisella jaksolla yllättävän tasainen. Miesten Kakkosessa pelaava City Stars pysyi hyvin hallitsevan mestarin kintereillä.
– Jotenkin koko ensimmäinen jakso oli meiltä hakemista. Suurhallin alustaan oli vaikea saada kunnon tuntumaa ja pelaaminen oli muutenkin melko vaikeaa. En sanoisi kuitenkaan, että me olisimme lähteneet jotenkin takki auki, Juhani Ojala miettii.
– Kehut myös City Starsille, joka pelasi aktiivisesti ensimmäisellä jaksolla.
Puoliajalla HJK:n pukukoppipuheet käytiin tiukkaan sävyyn ja tulos näkyi heti toisella jaksolla. HJK otti pelin rohkeammin hallintaansa ja City Starsin liike hidastui hiljalleen.
Kun ottelua oli takana 55 minuuttia, HJK-kasvatti Ojala pamautti komean maalin ja vapautti joukkueensa pelin. Erikoistilanteen jälkitilanteesta Medo jatkoi päällään pallon rangaistusalueen vasemmalla puolella odottaneelle Ojalalle, joka pamautti pallon volleystä oikeaan yläkulmaan.
Viisi minuuttia myöhemmin oli toisen nuorempaan kaartiin kuuluvan vuoro iskeä. Hyökkääjä Zakaria Kibona oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja pääsi tuikkaamaan kulman jälkihässäkästä pallon City Starsin verkkoon.
– Se oli kieltämättä melko sekava tilanne, mutta maali ei kuitenkaan ollut mikään räkämaali vaan ihan taitavasti viimeistelty.
Muutama minuutti ennen loppua HJK-laitalinkki Bah taiteili kaaripallon rinnalla alas ja laukoi pallon tarkasti maalin alakulmaan ja kruunasi HJK:lle vuoden ensimmäisen voiton kotimaan kentillä numeroin 3-0.
HJK jatkaa turnausta huomenna. Vastustaja klo 13.00 alkavassa välierässä on TamU, joka voitti omassa otteluaan PoPan.
Lauantain otteluun Ojala löytää ainakin yhden selkeästi parannusta vaativan asian.
– Meidän pitää pystyä pelaamaan tasaisemmin koko ottelu. Toivon myös, että saamme johtomaalin jo aikaisessa vaiheessa.