Harjoitusottelu HJK-KuPS lauantaina Kauniaisissa

HJK jatkaa talven harjoituspelejään lauantaina, kun vastaan asettuu Kuopion Palloseura.

Linda Ruutu - HJK Helsinki. Photo: @Kalevi Hämäläinen

Lauantain KuPS-peli on HJK:lle talven neljäs. Harjoituspeleissä Klubi on voittanut TiPS:n (4–2), NJS:n (8–0) sekä Suomen Cupissa FC KTP:n (16–0).

KuPS sijoittui viime kaudella Kansallisessa Liigassa kolmanneksi. Täksi kaudeksi joukkue on vahvistunut entisestään, joten Klubi saa lauantaina kovan haasteen eteensä.

Viime kaudella HJK ja KuPS kohtasivat Kansallisessa Liigassa kaksi kertaa. Helsingissä Klubi voitti 4–2 ja Kuopiossa KuPS oli vahvempi maalein 2–1.

– Meillä on taas hyvä ja työntäyteinen treeniviikko takana, joka on kiva saada päätettyä tasokkaaseen peliin. KuPS tarjoaa meille jälleen erilaisen vastuksen talven peleissä ja luo hyvän paikan päästä testaamaan oman pelaamisemme kehittymistä, päävalmentaja Jonne Kunnas kertoo.

Talven aikaisempiin peleihin päävalmentaja Kunnas on varsin tyytyväinen. Harjoitellut asiat ovat näkyneet joukkueen pelaamisessa. Pientä murhetta tuovat tällä hetkellä loukkaantumiset. Lauantaina on edelleen sivussa useampi pelaaja.

– Olen luottavainen, että oma pelaamisemme on jälleen ottanut askeleita oikeaan suuntaan, vaikka edelleen pienet loukkaantumiset riesana ovatkin, Kunnas kiteyttää.

HJK ja KuPS kohtaavat lauantaina Kauniaisten Volkwagen hallissa ennakkotiedosta poiketen kello 12.30. Ottelu pelataan koronarajoitusten takia ilman yleisöä.

HJK-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Seuraa matsia tästä.