HJK 2-1 – voittoon FC Unitedista

HJK ja FC United kamppailivat lauantaipäivänä Töölön pallokentällä. Ottelu päättyi sinivalkojuhliin Klubin voittaessa 2-1. Voitolla HJK nousi kaksi pykälää taulukossa ylöspäin ohi Åland Unitedin ja PK-35 Vantaan.
Ottelun avausmaali syntyi jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. HJK sai hyökkäyksen oikealta laidalta Marianna Tolvasen kuljettaessa palloa kulmalipun tuntumassa. Tolvanen sai syötettyä Satu Kruusille, joka odotti rangaistusalueella. Kruus otti pallon haltuun ja pääsi puolustajien pihdeistä irti, jonka jälkeen hyökkääjä kylmäpäisesti harhautti vastaan tulleen maalivahdin ja sijoitti pallon tyhjiin.
Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty HJK:n lukuisista hyvistä tilanteista huolimatta enempää maaleja. Kamppailu oli ajoittain erittäin kovaa ja tuomari sai pillilleen töitä lukuisten rikkeiden takia. Pallollinen peli pyöri enimmäkseen HJK:n ehdoilla, mutta joukkueen paras syöttöpeli oli kadoksissa etenkin puoliajan alkupuoliskolla.
HJK:n peli alkoi kulkea toisella jaksolla selvästi paremmin ja joukkue sai luotua lukuisia paikkoja vierailijoiden maalilla. 2-0 – maali tuli kun noin 70 minuuttia peliä oli takanapäin. Emmi Alanen sai pallon rangaistusalueen tuntumassa ja antoi läpisyötön boksin sisään. Laidalla pelannut Nora Heroum pääsi palloon kiinni rangaistuspilkun kohdalla ja siirsi ensimmäisellä kosketuksella pallon maalin vasempaan kulmaan.
Ottelun loppulukemat 2-1 viimeisteli FC Unitedin Louise Björkskog. Kymmenisen minuuttia ennen päätöstä FC United pääsi vastahyökkäykseen. Björkskog ampui kaukolaukausen vasemmalta laidalta ja pallo upposi verkkoon.
HJK 2 – 1 FC United (1-0)
1-0 Satu Kruus ’11
2-0 Nora Heroum ’69
2-1 Louise Björkskog ’82
HJK:n kokoonpano
Vera Varis, Sanna Malaska, Laura Kivistö, Nea-Stina Liljedahl, Niina Mönkkönen,Tiina Saario, Emmi Alanen, Marianna Tolvanen, Nora Heroum, Satu Kruus, Sini Vehviläinen.