HJK edelleen ilman pistemenetyksiä liigacupissa

HJK varmisti voitollaan välieräpaikan kun alkulohkojen päätöskierros on vielä pelaamatta.

Klubittaret ovat saaneet puolustuspelinsä erittäin tiiviiksi uuden päävalmentajan Jutta Rautiaisen johdolla. Kolmessa pelissä on pallo mennyt vain kerran omiin.

Lauantain peli ratkesi jo ensimmäisellä jaksolla, kun vasta kuusitoistavuotias topparilupaus Emma Koivisto laittoi kulmapotkun jälkitilanteesta pallon vierailijoiden verkkoon. Ottelu oli tuolloin ehtinyt vanheta noin puoli tuntia. Taitava ja alati vaarallinen Annika Kukkonen(kuvassa) niittasi kuusi minuuttia myöhemmin lukemiksi 2-0 ja peli oli käytännössä ohi. Toisella puoliajalla lisäosumia ei nähty.
HJK hallitsi suvereenisti kenttätapahtumia varsinkin avausjaksolla, eivätkä hermostuneesti esiintyneet Pietarsaarelaiset missään vaiheessa pystyneet vastaamaan kotijoukkueen vauhtiin. Puoliajalla tehdyt kolme vaihtoa ja siirtyminen 4-4-2:een piristi FC Unitedin peliä hetkellisesti mutta varsinaisia vaaratilanteita ei Klubin maalille saatu rakennettua.
-Olimme alusta asti hereillä ja hyvällä asenteella pelissä mukana. Pelaajat liikkuivat vastustajaa paremmin ja pallo pysyi hyvin hallinnassa. Hieman paremmalla viimeistelyllä olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja, parissa tilanteessa pallo kolisi maalipuissa.
Kertasi HJK:n kokenut valmentaja Maria Virolainen kenttätapahtumia.
Seuraava ottelu: 20.3. klo: 17:30 Talin hallissa HJK – PK-35 Vantaa