HJK – PK-35 Otteluinfo

Uuden kauden myötä lipunmyyntijärjestelyissä on muutoksia. Kauden avausottelussa on myös luvassa erilaista ohjelmaa.

Klubin maskotti Frendi moikkaamassa innokasta fania.

Uusi kausi alkaa ja se vaikuttaa lipunmyyntijärjestelyihin. Lipunmyyntiä ei ole alkavalla kaudella paikan päällä Bolt Arenalla. Klubin toimistosta ei myöskään ole mahdollista ostaa lippuja ottelupäivien ulkopuolella eli liput tulee ostaa etukäteen osoitteesta: Etusivu – HJK – Helsingin Jalkapalloklubi (lippu.fi).

Ravintolan tiloihin pääsee ilmaiseksi, mutta Arenalle siirtyessä tulee olla liput hankittuna. Ravintolassa on ennen Kansallisen Liigan ottelujen alkamista lippuavustaja, joka opastaa tarvittaessa, kuinka liput matkapuhelimella hankitaan.

Klubi muistuttaa, että jäsenmaksun maksaneet juniorit ja toimihenkilöt pääsevät otteluihin veloituksetta. Lue lisää: Liput edustusjoukkueiden otteluihin – HJK Juniorit (hjk-j.fi). Jos lipun lunastamisessa on ollut ongelmia niin ei hätää, tervetuloa paikalle ja saamme teille yhteisvoimin hankittua liput otteluun.

HJK:n Kansallisen Liigan avausottelun lipulla pääsee myös samana päivänä kello 19 pelattavaan Klubi 04 otteluun. Muistathan myös, että tiistaina pelatun Helmareiden Suomi-Italia ottelun lipulla pääsee HJK-PK-35 otteluun.

Kaudelle 2024 myös Kansallisen Liigan peleihin avataan klubipääty, joka toimii peleissä ikärajattomana katsomona.

HJK jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä Helsingin kaupunginkirjaston kanssa. Töölön kirjaston lisäksi kausikortit ovat lainattavissa tänä vuonna myös Pasilan, Lauttasaaren, Kannelmäen, Itäkeskuksen ja Kallion kirjastoista. Kirjaston asiakas voi lainata kaksi kausikorttia kerrallaan, jotka oikeuttavat Kansallisen Liigan kausareissa pääkatsomoon.

Kauden avausottelussa on luvassa erilaista ohjelmaa. Arenan ympäristössä kulkee maskotti nimeltään Frendi, jota voi mennä moikkaamaan ja ottamaan yhteiskuvia. Luvassa on myös kasvomaalausta, jossa kannustuslookkia pääsee ehostamaan. Lisäksi ravintola palvelee ottelun ajan.