HJK:n naiset lauantaina Liigacupin finaalissa

Joukkueet kohtasivat jo liigacupin alkulohkossa ja tuolloin HJK vei niukan 1-0-voiton Emmi Alasen osumalla. Tuosta kohtaamisesta on kuitenkin jo aikaa ja nyt panokset ovat toista luokkaa.
Jos liigacupin alkupeleissä onkin vähän harjoituspelin luonne, niin enää näin ei ole. Finaali on aina finaali. Aina se on eri asia kun pelataan mestaruudesta, PK-35:n päävalmentaja Pauliina Miettinen muistuttaa Palloliiton sivuilla.
– Toivottavasti ei luistimia sentään tarvita. Voi kyllä olla että tällainen ilma vaikuttaa siihen, miten ihmiset katsomoon lähtevät, mietti puolestaan HJK:n päävalmentaja Jutta Rautiainen Palloliiton ennakossa.
Rautiaisella on pelaajatilanteen suhteen melkoisesti miettimistä finaalin alla.
– Meiltä on viisi tyttöä 19-vuotiaitten EM-karsinnassa ja kuusi loukkaantuneena, kaikki sellaisia pelaajia, jotka moni valmentaja ottaisi mielellään joukkueeseensa. Onneksi meillä HJK:ssa on se tilanne, että saamme sentään joukkueen kasaan. Minulla on 12 pelaajaa käytössä ja lisäksi nostamme reserveistä kaksi tyttöä mukaan. Kyllä se pelissä varmaan jollain lailla näkyy, Rautiainen kertoo.
– Edessä on finaali ja kauden ennakkosuosikki vastassa, joten totta kai sitä haluaisi parhaan kokoonpanon kentälle. Emme kuitenkaan valita, hyväksytään tilanne ja mennään sillä mitä käytettävissä on.

Naisten Liigacupin finaali

PK-35 Vantaa – HJK

La 2.4. klo 15.00, Tapiolan urheilupuisto