Katsojainfo: HJK–Ilves la 6.5. klo 15:00

HJK kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan Ilveksen. Matsi pelataan keväisellä Bolt Arenalla.

HJK katsomo - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Pääsyliput
Matsilippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Pääsylippuja on mahdollista ostaa myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Urheilukadun puolella HJK-toimiston aulasta, klo 14.00 alkaen. Kaikki liput ovat numeroimattomia lippuja pääkatsomoon, joten voit valita paikkasi vapaasti.

Kausikortit
HJK:n Kansallisen Liigan kausikortti maksaa 50 € kaudelle 2023. Kausikortin voi käydä ostamassa lippukaupasta, hjk.lippu.fi.

HJK-juniorit
HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin tuttuun tapaan veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi “tiedotteet”-osiosta.

Saapuminen
Ottelussa on avoinna pääkatsomo. Kaikki liput ovat numeroimattomia, joten voit valita paikkasi vapaasti. Bolt Arenan portit aukeavat tuntia ennen peliä, kello 14.00. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Kiitos jo etukäteen!

Ravintolapalvelut
Bolt Arenan ravintola on avoinna koko ottelun ajan. Ravintolasta voi ostaa pientä purtavaa, kuten burgereita, makkaraa ja nachoja, sekä virvokkeita ja kahvia. Ottelutapahtumassa on myös anniskeluoikeudet. Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

HSL-lippu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee kausikortteja ja matsilippuja, jotka on ostettu viimeistään 5.5.2023 aikana.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa!