Kausi käyntiin voitolla – PK-35 kaatui numeroin 4–2

Töölöön saapui 681-päinen yleisö avaamaan HJK:n Kansallisen Liigan kauden. Ottelu ei kotiyleisöä jättänyt kylmäksi, sillä Bolt Arenalla nähtiin yhteensä kuusi osumaa.

Lotta Kalske puski upeasti HJK:n viimeisen osuman.

HJK aloitti ottelun vahvasti, sillä avausmaali syntyi jo kuudennella peliminuutilla. Liigadebyyttinsä tehnyt Noora Karvonen keskitti tarkasti maalille, josta Sara Sievistö ohjasi pallon maaliin. PK-35 onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun Anni Harmaalan laukauksella 19 peliminuutin jälkeen.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Klubin Elli-Noora Kainulainen vei kotijoukkueen takaisin johtoon. Kainulaisen komea vapaapotku upposi suoraan maaliin kulmalipun tuntumasta ja tilanne oli 2–1.

Toisella puoliajalla HJK pääsi kahden maalin johtoon. Jenna Topra sai pallon haltuunsa boksissa ja laukoi pallon verkkoon harhautettuaan PK:n puolustuksen 68 minuutin kohdalla.

Ottelun viimeisellä varsinaisella peliminuutilla vaihdosta sisään tullut Lotta Kalske onnistui puskemaan pallon kulmapotkusta PK-35:n vartioiman maalin perukoille vieden HJK:n 4–1 johtoon. Vierasjoukkue kuitenkin osui vielä kerran Suvi Kärkkäisen toimesta 91. minuutilla ja ottelu vihellettiin päättyneiksi lukemiin 4–2.

Katso videolta HJK:n päävalmentaja Arttu Heinosen mietteet ottelusta:

Arttu Heinonen on todella tyytyväinen joukkueen suoritukseen avausottelussa.

HJK-PK-35 4–2 (2–1)
6. 1–0 Sara Sievistö
19. 1–1 Anni Harmaala
24. 2–1 Elli-Noora Kainulainen
68. 3–1 Jenna Topra
89. 4–1 Lotta Kalske
90+1. 4–2 Suvi Kärkkäinen