Mimmi Nurmela jatkaa Klubissa

HJK ja Mimmi Nurmela ovat sopineet kauden 2023 kattavan jatkosopimuksen.

Mimmi Nurmela - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

26-vuotias Mimmi Nurmela jatkaa Klubin puolustuksessa myös kaudella 2023. Kaudella 2014 Kansallisen Liigan debyyttinsä PK-35 Vantaan paidassa tehnyt Nurmela on pelannut uransa aikana yhteensä jo 149 liigaottelua. Tuleva kausi on Nurmelan viides HJK:ssa.

Päävalmentaja Arttu Heinonen näkee Nurmelan vahvana puolustajana, jolla on tärkeä rooli myös tulevan kauden joukkueessa.

– Mimmi tuo joukkueeseemme kokemusta, menestystä ja positiivista virtaa niin koppiin kuin kentälle sekä erityisesti voittamisen kulttuuria. Hän omaa hyvän taidon pelata monipuolista pallollista pelaamista topparina, ja tuo joukkueelle johtajuutta puolustuslinjaan. Mimmi pystyy puolustamaan laitapakkina ja topparina hyvällä laadulla, Heinonen kuvailee.

Viime kauden tuplahopea sekä henkilökohtainen loukkaantuminen ovat jättäneet vahvalle puolustajalle tavoiteltavaa tulevalle kaudelle:

– Oma kausi jäi harmittavan rikkonaiseksi loukkaantumisen jälkeen. Olen kuitenkin tyytyväinen loppukauteen. Siitä jäikin tunne, että kausi loppui kesken juuri kun olimme löytäneet hyvän vireen.

– Tavoitteenani on ehjä kausi, paljon onnistumisia ja kehitysaskeleita oikeaan suuntaan. Haluan nauttia pelaamisesta mahtavien ihmisten kanssa ja tuoda joukkueeseen johtajuutta. Ensi vuonna on aika palauttaa Pysti Töölöön, Nurmela painottaa.