Nea Lehtola jatkaa Klubissa

HJK ja Nea Lehtola ovat solmineet jatkosopimuksen kaudesta 2021.

Nea Lehtola - HJK Helsinki

Laitapakkina ja laitapelaajana pelaava Nea Lehtola (s. 1998) on edustanut Klubia kaudesta 2019. Lehtola on päässyt Klubissa suureen rooliin, mutta mennyttä kautta varjosti pieni loukkaantuminen. Pelejä Kansallisessa Liigassa kertyi kuitenkin 16, joissa hän viimeisteli neljä maalia.

Vuonna 2016 liigatasolla debytoineelle Lehtolalle on ehtinyt kertyä 90 liigatason ottelua. Hän on noussut myös Suomen A-maajoukkueen rinkiin. Debyytinsä Helmari-paidassa Lehtola teki viime talven Cyprus Cupissa Kroatiaa vastaan.

– Olen ollut näkyvä pelaaja aiemmillakin kausilla, mutta nyt edessä on vielä isompi rooli sekä pelillisesti että kentän ulkopuolella. Kasvanut vastuu on uusi ja erilainen haaste. Teen töitä joukkueen eteen, mutta haluan kehittyä myös yksilönä. Haluan saada alle hyvän kauden Suomessa, että voin ottaa seuraavan askeleen kohti tavoitteita, Lehtola pohtii.

Päävalmentaja Jonne Kunnas on erittäin tyytyväinen jatkosopimukseen ja näkee Lehtolan vievän koko joukkuetta eteenpäin.

– Nepsu on noussut kovalla työnteolla mukaan taistelemaan paikasta A-maajoukkueen ryhmässä. Hän on nopea sekä erinomainen ohittaja pallollisena, joka pystyy toimimaan laitakaistalla, mutta myös keskemmällä kenttää. Persoonana Nepsu sopii joukkueeseen myös hienosti. Hän on positiivinen johtohahmo, joka lyö aina kaiken likoon jokaisessa tapahtumassa. Se osaltaan vie joukkuetta, mutta myös Nepsua eteenpäin, Kunnas kuvailee.