Finnair Stadiumin vuoden ensimmäinen ottelu: HJK-Jaro keskiviikkona 31.3. klo 17.00

Lumi sulaa pääkaupunkiseudulla vauhdikkaasti. Myös Finnair Stadium vihertää lupaavasti kevään merkiksi, ja HJK:n edustusjoukkue astelee kotikentälleen ensimmäistä kertaa tänä vuonna isännöimään Liigacupin puolivälierässä vieraita Pietarsaaresta.
Mielenkiintoa ei keskiviikon ottelusta puutu, sillä Jaron riveissä pelaa monta klubilaisille tuttua kasvoa. Puolustuksessa Nosh A Lody, keskikentällä Aleksei Eremenko Junior sekä kärjessä Jani Bäckman ovat kaikki HJK-faneille tuttuja pelimiehiä ja myös Jaro-luotsi Aleksei Eremenko Senior pelasi pitkään HJK:n keskikentällä vuosituhannen vaihteessa.
Jaron alkukausi on sujunut vaihtelevin tuloksin: Liigacupissa joukkue voitti kahdesti, pelasi tasan kahdesti ja hävisi myös kahdesti ja sijoittui lopulta alkulohkossa neljänneksi. HJK:n tahti Liigacupissa oli puolestaan vakuuttava: Suomen mestari hävisi vain kerran, pelasi kahdesti tasan ja voitti kolmasti ja nappasi alkulohkonsa voiton maalieron turvin ennen Turun Interiä.
Myös HJK:n uuden vahvistuksen, ruotsalaistoppari Peter Magnussonin ensiesiintyminen keskiviikkona on todennäköinen, mikä lisää entisestään ottelun mielenkiintoa.

Liigacupin puolivälierä

HJK – FF Jaro
Finnair Stadiumilla keskiviikkona 31.3. klo 17.00 alkaen
Tarkista lipunmyynnin info täältä
Liigacupin muut puolivälierät
JJK – TPS 17.00
VPS – Inter 17.30
AC Oulu – Honka 18.00