HJK ja Sakari Mattila sopimukseen

HJK ja Sakari Mattila, 23, ovat allekirjoittaneet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Käynnissä olevan kauden lisäksi sopimuksessa on optio seuraavasta kahdesta kaudesta. Mattila on harjoitellut Klubin kanssa alkukauden ajan, ja on joukkueen käytettävissä jo keskiviikkona pelattavassa vierasottelussa JJK:ta vastaan mikäli hänen pelilupansa ehditään saamaan kuntoon.

  • Loistava fiilis. Vihdoin ja viimein saan tämän puoli vuotta pakettiin, kun en ole tiennyt itsekään mitä tapahtuu. Tämä on loistava päätös asialle, olen tosi onnellinen. Ollaan juteltu paljon Sixtenin kanssa ja kummatkin selvästi halusivat että olen mukana porukassa. Seuran kanssa päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen, paljasti vapautuneen oloinen Mattila.

Keskikentän keskustassa ja topparina urallaan pelannut Mattila siirtyy HJK:hon vapaana agenttina purettuaan sopimuksensa sveitsiläisen AC Bellinzolan kanssa ennen siirtoikkunan sulkeutumista. HJK-kasvatti aloitti ulkomaankierroksensa siirtymällä kauden 2008 päätteeksi italialaiseen Udineseen, josta matka jatkui toisen italialaisjoukkue Ascolin kautta Sveitsiin. Mattila palasi Klubiin lainasopimuksella kesken viime kauden, ja pääsee nyt jatkamaan siitä mihin viime vuonna jäi.

  • Mattila on ollut tässä seurassa jo kaksi kertaa aikaisemmin ja tietää tasan tarkkaan mihin on tulossa. Pelikaverit ovat tuttuja ja Sakari on ollut meidän mukana harjoittelemassa koko talven. Hänellä on ominaisuuksia, jotka ovat tämän sarjan parhaimmistoa. Oikean jalan syötöt ja laukaukset ovat erittäin korkeaa laatua. Mattila on myös hyvä koppipelaaja, osaa vaatia ja olla kannustava, arvioi päävalmentaja Sixten Boström.

Sakari Mattila
Syntymäaika: 14.7.1989
Pelipaikka: Keskikentän keskusta ja keskuspuolustaja
Veikkausliigaottelut/maalit: 30/4