HJK ja Sonera tarjoavat: Koko Veikkausliigakausi omassa katsomossa

Veikkausliigakausi 2011 on alkamassa ja HJK:kin pelaa jälleen tiukkoja kamppailuja niin koti- kuin vieraskentällä. Pitkälle vierasmatkalle ei ainakaan joka otteluun välttämättä pääse lähtemään mukaan kannustamaan, mutta tällä kaudella jokaisella on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä oman joukkueensa kaikki pelit kotikatsomosta käsin – kotiottelut omalla stadionilla HJK:n kausikortilla ja vierasottelut suorina tv-lähetyksinä; koko paketti yhdessä.
 
HJK ja Sonera tarjoavat nyt todellista kokonaispakettia, jossa samaan hintaan sisältyvät kaikki kauden 2011 Veikkausliigaottelut Sonera Sport –paketin kautta ja mahdollisuus nähdä suosikkijoukkueesi kauden kaikki kotiottelut paikan päällä stadionilla. Sinä valitset, mitä katsot.
Tarjous on nimenomaan kädenojennus suomalaisille jalkapalloilun ystäville ja jalkapallokulttuurille.
– Kannattajat ovat elintärkeässä roolissa suomalaisessa jalkapalloyhtälössä ja tällainen pelien saatavuus kuuluu heille ja on luomassa oikeaa jalkapallokulttuuria; HJK:n kokenut keskikenttämies ja Sonera Stadiumin toimitusjohtaja Aki Riihilahti painottaa. 
Sonera Sportilta näet lisäksi myös yli 400 jääkiekon SM-liigan ottelua kaudella 2011-12, huipputennistä, Saksan Bundesliigaa, talvilajeja, koripalloa, lentopalloa, pyöräilyä, moottoriurheilua, rugbya, NHL-jääkiekkoa, baseballia, amerikkalaista jalkapalloa ja paljon muuta. Lisäksi pakettiin Sonera Koti TV:ssä kuuluu yli 300 suoraa HD-lähetystä Englannin Valioliigasta. Soneran Koti TV–asiakkaat saavat vielä Sonera Sport –paketin tilaajina 12 kuukaudeksi ilmaiseksi CANAL+ Sport –paketin kaupan päälle, josta näet mm. kansainvälistä huippujalkapalloa Espanjasta, Italiasta ja Mestareiden Liigasta.
 
12 kuukauden sopimuksen hinta Sonera Sportille Koti TV:ssä on vain 24,95 euroa kuukaudessa ja samaan hintaan laajan urheilupaketin kanssa saat siis myös Veikkausliigan suosikkijoukkueesi kausikortin tai vastaavan määrän ottelulippuja. Kaapeli-TV –asiakkaille hinta on 19,95 euroa kuukaudessa.
 
Tarjouksen saaminen edellyttää että sinulla on käytössäsi Soneran Koti TV tai Sonera Kaapeli-TV-palvelu.
 
Tilaa omasi heti ja varmista aitiopaikkasi HJK:n niin koti- kuin vierasotteluissa Veikkausliigakaudella 2011 – ja paljon muuta päälle. Tarjous on voimassa 31.5. saakka hankkiessasi Sonera Sportin vähintään 12 kuukaudeksi paikallisesta Sonera Kaupasta.

Katso tarkemmat tiedot: www.veikkausliiga.com/kausikortti