HJK Klubi 04:llä edessä paikallisottelu

Ykkösen viimeiselle sijalle pudonnut HJK Klubi 04 kohtaa tänään maanantaina 2.8.2021 klo 18.30 MagneCit Areenalla Pihlajamäessä paikallisottelussa PK-35:n. 

HJK Klubi 04. Photo: © Mira Lönnqvist

Nollanelosen viimeiset pelit eivät ole sujuneet tuloksellisesti hyvin; joukkueella on kolmen pelin tappioputki, joiden aikana sinivalkoraidat eivät ole itse kyenneet maalintekoon. Ykkösen kotipeli PK-35:tä vastaan toukokuun lopussa päättyi vierasjoukkueen 1–0 voittoon. Maalintekijänä tuolloin oli rangaistuspotkusta Gerald Ben.

PK-35 on tällä hetkellä sarjassa sijalla 10, mutta se on pelannut selvästi vähemmän otteluita (10) kuin useimmat muut. Lisäksi joukkueen kuntopuntari näyttää kohtuullisen hyvältä, PK-35 on hävinnyt viimeisistä seitsemästä pelistään ainoastaan yhden (RoPS, 0–3). Ryhmän parhaat maalintekijät ovat olleet Daniel Rantanen ja Jonathan Muzinga, molemmilla kolme osumaa. 

Kim Raimin valmentama PK-35 on varsin kokenut ryhmä. Joukkueessa on useita Veikkausliigaveteraaneja, joista useimmat ovat jossain vaiheessa edustaneet HIFK:ta: Pauli KuusijärviVille SalmikiviMatias HänninenOtto-Pekka Jurvainen, Patrick Aaltonen ja Esa Terävä. HJK-tausta on kuuluisaan jalkapallosukuun kuuluvalla Daniel Rantasella, jonka isä on HJK-legenda Rami ja kaksoissisar naisten maajoukkuepelaaja Amanda.

Ottelun voi katsoa Ruudun striimistä tästä.