HJK Lahti Cupiin nuorella joukkueella

HJK:n viisi A-maajoukkuekomennuksella Trinidad & Tobagossa ollutta pelimiestä palaavat Helsinkiin tänään perjantaina illalla. Ainakaan perjantain otteluun he eivät ehdi.

– On myös mahdoton sanoa lauantain ja sunnuntain osalta. Heillä on takana raskas leiri, joten käymme keskustelut pelaajien kanssa ja katsomme sitten kuka heistä on mukana Lahdessa, tai onko kukaan, päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

Lahti Cup on perinteisestikin ollut nuorten pelaajien näyttöpaikka. Tällä kertaa nuoria on normaalia enemmän.

– Klubi 04:n valmentaja Dalla (Abdou Talat) on ollut erittäin hyvin mukana yhteistyössä. Hänen kanssaan on ollut hyvä keskustella eri pelaajista, että kenet otetaan pelaamaan ja niin edelleen. Olemme saaneet lupaavia nuoria mukaan.

– Ja jos miettii että minkälaisia kokemuksia heille on tarjolla, jopa kolme ottelua liigajoukkueita vastaan, niin tämä on hyvä tilaisuus koko seuralle.

HJK kohtaa perjantain FC Hakan, lauantaina FC Lahden ja sunnuntaina KuPS:n.  Turnauksen voittajalle olisi luvassa  rahavoittopotti, mutta Muurinen ei ole asettanut turnaukselle tuloksellisia tavoitteita.

– Haluamme että jokainen pelaaja saa vastuuta, peliaikaa ja näyttöpaikkoja. Tulemme siis peluuttamaan laajasti rinkiä. Kuitenkaan yhtään testipelaajaa ei ryhmässämme pelaa.

TURNAUSAIKATAULU

pe 27.1. klo 17.00 FC Lahti – KuPS 
pe 27.1. klo 19.00 HJK –Haka

la 28.1. klo 14.00 KuPS –Haka 
la 28.1. klo 16.00 FC Lahti – HJK

su 29.1. klo 12.00 Lahden Reipas – FC Kuusysi (näytösottelu) 
su 29.1. klo 14.00 KuPS – HJK 
su 29.1. klo 16.00 Haka – FC Lahti