HJK matkusti sunnuntaina leirille Etelä-Espanjaan

HJK matkusti Espanjaan sunnuntaiaamuna, ja oli jo puolen päivän aikaan perillä Marbellassa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Marbella).

– Matka sujui aikataulussa ja mutkattomasti. Pääsimme juuri hotellille, ja sekin vaikuttaa nopealla silmäyksellä hyvältä, HJK:n joukkueenjohtaja Markku Peltoniemi kertoo juuri lounaan alla.

Marbellaan lähti yhteensä 20 pelaajaa: Maalivahdit Ville Wallén ja Jani Viander sekä kenttäpelaajista Tuomas Kansikas, Juhani Ojala, RafinhaPyry KäkkärinenMikko Sumusalo, Valtteri MorenCheyne Fowler, Medo, Aki Riihilahti, Alexander Ring, Erfan Zeneli, Sebastian Sorsa, Dawda Bah, David Ramandingaye, Jarno Parikka, Akseli Pelvas, Juho Mäkelä ja Zakaria Kibona.

Pääasiallinen harjoituskenttä sijaitsee kivenheiton päässä hotellilta. Ensimmäiset harjoitukset olisi tarkoitus vetää jo sunnuntaina myöhemmin iltapäivällä.

– Valmennusjohto on parhaillaan selvittämässä kentänhoitajan kanssa tilannetta. Täällä on selvästi ollut melko sateinen viikonloppua ja ilma on kostea. Lämpöä on sellainen 15 astetta. Eli toisin sanoen ihanteellinen harjoittelusää, toivottavasti pääsemme avaamaan leirin jo tänään.

Alustavan suunnitelman mukaan HJK aloittaa harjoittelun jo sunnuntaina, sekä harjoittelee leirin aikana kahdesti päivässä. Tiistaina 9.3. koittaa jo ensimmäinen peli armenialaista FC Mikaa vastaan.

– Heti voi sanoa, että ympäristönvaihto tekee joukkueelle hyvää. Odotamme kaikki hyvää leiriä ja kovia pelejä, Peltsi sanoo.

Katso myös: HJK TV:ssä Juho Mäkelän tunnelmat Espanjan leirin alkaessa