HJK panostaa pelaajien jaksamiseen Northforcen avulla

  • Haluamme edelleen vahvistaa urheilullista puolta ja varmistaa pelaajien jaksamisen liiga- ja europelien tuoman kuormituksen keskellä. Northforcen laadukkaat ja todetusti toimivat tuotteet sekä asiantuntemus kokonaiskuormituksen ja palautumisen huomioimisessa antaa meille varmasti lisää virtaa saavuttaa menestystä myös jatkossa, iloitsee HJK:n toimitusjohtaja Kari Haapiainen.

Kuusamolaisen Northforce Oy:n asiantuntijat ovat kehittäneet uuden sukupolven nesteytys- ja palautusjuomat urheilijoille ja aktiiviliikkujille. Yrityksen osaamiseen luottavat lukuisat ammattiurheilijat ympäri maailmaa jääkiekossa, jalkapallossa, tenniksessä, golfissa, kamppailu- ja kestävyyslajeissa sekä moottoriurheilussa. Myös itsestään huolehtivat kuntoilijat ovat löytäneet Kuusamo Juustot Oy:n tehtaalla jalostetut varmuudella puhtaat tuotteet.

– Olemme ylpeitä, että monen muun suomalaisen huippuorganisaation tavoin myös HJK halusi meidät yhteistyökumppanikseen nimenomaan urheilullisin perustein. Kokemuksemme huiipu-urheilussa on osoittanut, että pystymme tuomaan paljonkin uusia keinoja huolehtia urheilijoiden jaksamisessa läpi raskaankin harjoitus- ja kilpailukauden, vakuuttaa Northforcen toimitusjohtaja Joonas Järvinen.