HJK pelaa Turkin leirin toisen ottelunsa

HJK:n harjoitusleiri on kääntymässä kohti loppusuoraansa. Viikon Turkissa viihtynyt joukkue on toipunut raskaan harjoituskauden rasituksista ja on nyt entistä valmiimpi alkavaan kauteen.

– Ollaan palauduttu hyvin leiriä edeltäneestä raskaasta rupeamasta, ryhmä on selvästi valmiimpi ja terävämpi kuin tänne tultaessa. Päivän peli on viimeinen juttu johon maajoukkueeseen lähtevät täällä osallistuvat, joten tämän jälkeen ryhmä sitten kapenee, kertoi päävalmentaja Sixten Boström.

HJK pelaa leirin toisen ottelunsa tänään. Siinä vastaan asettuu kazakstanilainen FC Spartak Semey, joka pelasi menneen sarjakauden Kazakstanin toiseksi ylimmällä sarjatasolla. Semey hallitsi Kazakstanin pääsarjaa 90-luvun puolivälissä voittaen mestaruuden kolmesti (1994, 1995, 1998), mutta luisui sittemmin sarjatasoa alemmas saamansa taloudellisen tuen hiivuttua. Boström toivoi ottelusta vähän kevyempää kuin keskiviikon kamppailusta valkovenäläistä Slavia Mozyria vastaan.

– Toivottavasti saadaan vähän rauhallisempi peli kuin viimeksi, eikä vastustajat potki jaloille tai esimerkiksi lyö naamaan. Joukkue on päässyt hyvin keskittymään peliin ja tulemme kokeilemaan vähän uusia juttuja.

Ottelu alkaa kello 15.30.