HJK sarjakärjessä monella rintamalla

HJK:n miesten joukkue on aloittanut kautensa paitsi pirteällä peli-ilmeellä myös tuloksekkaasti. Kolmen ottelun jälkeen tilillä on seitsemän pistettä. Sillä irtoaa hyvän maalieron kanssa Veikkausliigan piikkipaikka ennen Turun Palloseuraa ja paikallisvastustaja Honkaa.

HJK:n naisten joukkue on pelannut liigassa kolme ottelua ilman tappiota. Alla on voitto ja kaksi tiukkaa tasapeliä. Viidellä pisteellä naisten joukkue on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä hyvissä asemissa.
Klubi 04 on aloittanut kautensa myös hyvin. Kolmen ottelun jälkeen se johtaa Miesten Ykköstä viidellä pisteellä. Klubi 04 aloitti kautensa jo viikkoa muita aikaisemmin, joten se on pelannut ottelun enemmän kuin perässä tulevat.
HJK:n A-juniorit ovat aloittaneet kauden ylivoimaisin ottein. Kahden kierroksen jälkeen A-pojilla on takana kaksi voittoa maalierolla 12-2. Se jatkaa sarjakärjessä yhdessä Hakan kanssa.
HJK:n B-pojat ovat myös jaetulla kärkipaikalla. Pietarsaaren Jaron kanssa HJK:lla on jopa sama maaliero, tosin klubilaiset ovat sarjassa vielä ainoita jotka eivät ole päästäneen yhtään maalia omiin.
Molemmilla joukkueilla voittoja on kaksi ja pisteitä kuusi.
Sarjat jatkuvat:

Miehet: HJK-AC Oulu maanantaina 10.5. klo 18.30 Finnair Stadium
Naiset: HJK-NiceF lauantaina 8.5. klo 14.00 Tali
Ykkönen: Klubi 04 – MP lauantaina 8.5. klo 18.30 Finnair Stadium
ASM:  HJK A – KuPS A sunnuntaina 9.5. klo 16.00 Finnair Stadium
BSM: HJK B – Jaro B sunnuntaina 9.5. klo 14.00 Finnair Stadium