HJK sopimukseen Guy Moussin kanssa

HJK on solminut kauden 2015 kattavan sopimuksen ranskalaisen keskikenttäpelaajan Guy Moussin, 30, kanssa. Moussi saapui maanantaina Helsinkiin ja allekirjoitti sopimuksen lääkärintarkastuksen jälkeen. Kokenut keskikenttämies on pelannut mittavan uran Englannissa, jossa suurin osa ajasta on kulunut Championshipissä pelaavassa Nottingham Forestin joukkueessa. Moussin ura alkoi ranskalaisessa Angersissa, jossa hän pelasi vuosien 2004-2008 aikana yhteensä 93 ottelua. Angersista matka jatkui Nottinghamiin, jossa Moussi pelasi aina viime vuoteen saakka.  Nottinghamin riveissä otteluita kertyi yhteensä 136.

Edelliset ottelunsa Moussi pelasi englantilaisessa Birmingham Cityssä, johon hän solmi viime marraskuussa kahden kuukauden mittaisen sopimuksen. Moussi nousi Birminghamin mediassa otsikoihin ilmoitettuaan lahjoittavansa palkkansa kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

30-vuotias ranskalainen on tullut tunnetuksi periksiantamattomasta pelityylistään keskikentän keskustassa. Moussi on viihtynyt urallaan suurimmaksi osaksi puolustavan keskikenttäpelaajan roolissa.

-Moussi täydentää ominaisuuksiltaan meidän nuoria, taitavia keskikenttäpelaajia. Hän on erittäin fyysinen ja kokenut joukkuepelaaja, joka tuo tärkeitä ominaisuuksia joukkueeseemme, iloitsee HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

-Minulla oli muitakin mahdollisuuksia, mutta tämä tilaisuus tuli hyvään kohtaan. Olen tyytyväinen, että pääsin tänne sillä nyt pääsen pelaamaan pitkän preseasonin rauhassa ja tutustumaan joukkueeseen. Haluan ehdottomasti voittaa täällä mestaruuksia, koska en ole vielä koskaan voittanut mitään, kertoo Moussi.

Moussi liittyy HJK:n vahvuuteen tiistaina, mutta ei vielä pelaa keskiviikkona Liigacupin ottelussa KTP:tä vastaan.