HJK valmiina ulkopeleihin

HJK matkustaa lauantaina Kouvolaan tähtäimessään kolme pistettä ja lohkovoiton varmistaminen. Lehtomäen tekonurmella pelattavassa ottelussa vastaan asettuu viime liigakauden yllättäjä, lohkon toisella sijalla majaileva MYPA. HJK valmistautui kauden ensimmäiseen ulkona pelattavaan otteluun siirtymällä perjantaina hallista keväiseen ulkoilmaan harjoittelemaan. Päävalmentaja Sixten Boström odotti lauantain kohtaamista mielenkiinnolla.

– Tulossa on haasteellinen peli. Voitimme MYPA:n viimeksi Talissa 2-0, mutta he tekivät ottelusta silloin vaikean. Olemme pelanneet ulkona tähän mennessä vain Kanarian leirillä ja tämä on tietenkin hyvin erilainen tilanne.

Klubi on ollut kovassa vireessä Liigacupissa. Se jatkaa kilpailun ainoana joukkueena lohkoaan puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki neljä otteluaan maalierolla 13-0. Boström näki positiivisia merkkejä tavassa jolla HJK on vastustajansa kukistanut.

– On hienoa että pelaajilla on ollut nälkää yrittää loppuun asti riippumatta siitä monellako maalilla johdamme.

Boström pääsee valitsemaan avauskokoonpanonsa käytännössä täydestä miehistöstä. Vain joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kauniilla kaukolaukauksella maalin iskenyt Joel Perovuo on MIFK-ottelussa saamansa kolhun vuoksi lauantain pelistä varmasti sivussa.

Ottelu pyörähtää käyntiin kello 15.00.