HJK voittoon napapiirin illassa

Ottelu alkoi HJK:n osalta murheellisesti. Pelikellon näyttäessä vain viittä minuuttia kotijoukkueen meksikolaistaituri José Manuel Rivera iski komeasti vapaapotkusta kotijoukkueen 1-0  johtoon.

Avauspuoliskon puolessa välissä Klubi alkoi vähitellen saamaan peliinsä ryhtiä. 32 minuutin kohdalla painostus tuotti tulosta. Joel Perovuon antaman kulman jälkitilanteesta tehokasta syksyä pelaava Akseli Pelvas pääsi iskemään tasoituksen ja samalla sivuamaan Veikkausliigan yhden kauden maaliennätystä.

Toisen puoliajan alku oli Klubin painostusta. Historiallisen 79:nen pääsarjamaalin arkkitehtina hääri ensimmäisen osuman tapaan Joel Perovuo. Miehen kulmasta keskikentällä mallikkaasti rouhinut Cheyne Fowler pääsi jysäyttämään upealla laukauksella lukemiksi taululle 1-2.

Maalin jälkeen kotijoukkue RoPS siirsi järkälemäisen keskuspuolustajansa Etchu Taben piikkiin hakemaan kavennusta. Tämä kuitenkin kostautui. 81 minuutin kohdalla nopean vastaiskun päätteeksi Sebastian Mannström iski lukemiksi 1-3 Klubille.

Vielä loppuhetkillä Akseli Pelvas pääsi karkaamaan kotijoukkueen puolustukselta. Kliininen viimeistely 89 minuutin kohdalla kirjasi loppulukemat 1-4.

RoPS-HJK 1-4 (1-1)