HJK:n Facebook-sivu rikkoi 10 000 tykkääjän rajan

Viime vuoden aikana tykkääjien määrä HJK:n Facebook-sivulla tuplaantui. Heti vuoden 2012 alkajaisiksi tykkääjien määrä rikkoi komean 10 000 käyttäjän rajapyykin.

Facebook-sivut erityisesti kauden 2011 europelien aikaan muodostui tärkeäksi reaaliaikaiseksi kanavaksi Klubi-fanien keskustelulle. Facebook-sivuilta löytyvät myös HJK TV:n videopätkät, tiedot otteluista, lipunmyynnistä ja fanituotemyynnissä.

Myös HJK-pelureiden Sebastian Sorsan ja Jarno Parikan säännöllinen läsnäolo Facebook-ryhmässä on saanut paljon positiivista palautetta. HJK:n pelaajat tulevat myös jatkossa olemaan Facebook-ryhmän keskusteluissa mukana.

Twitter ja YouTube myös kasvussa

Toinen tärkeä sosiaalisen median kanava on viime vuoden aikana ollut Twitter, jossa HJK:ta seuraa tällä hetkellä 496. Joukkue löytyy myös 11 eri tweetti-listalta. Kaikkiaan HJK on tweetannut 301 kertaa.

HJK TV siirtyi viime vuoden alussa käyttämään kokonaan YouTuben julkaisualustaa. Kaikkiaa HJK TV:n YouTube-kanavan on tilannut 418 käyttäjää. Videoita on katseltuu yhteensä noin 332 000 kertaa. Suurimman katsojamäärän kerännyt video on viime kauden Mestareiden liigan Bangor-kotiottelun kooste. Kyseistä videota on katsottu yli 84 000 kertaa.