Juniorit treenasivat sunnuntaina edustusjoukkueen pelaajien kanssa

Kauden 2013 viimeisessä pelissä KuPSia vastaan kolme parhaiten edustettuna ollutta HJK:n juniorijoukkuetta voitti treenit edustusjoukkueen kanssa. Sunnuntaina HJK 00, HJK Laajasalo 01 ja HJK Arabianranta 06 saapuivat Sonera Stadiumille ensin seuraamaan Klubin harjoituksia ja keräämään nimikirjoituksia, sitten treenaamaan itse HJK:n pelaajien valmennuksessa.

Liigapelaajista junnujen treeneihin auttamaan jäivät Obed Malolo, Oussou Konan, Nikolai Alho, Tapio Heikkilä ja Valtteri Moren. Konan ja Malolo harjoittelivat Laajasalo 01:sen kanssa ja vetivät pelaajille treeniä joukkueen omien valmentajien kanssa ammattikoutsien elkein, ja antoivat pelaajille kannustusta ja palautetta. Junnut antoivat selvästi parastaan liigapelaajien tarkan silmän alla. Heikkilä ja Moren olivat kärsivällisiä ja reippaita Arabianranta 06 –joukkueen nuorien pelaajien kanssa, vetivät heille lämmittelyt ja olivat mukana kuljetusdrillissä antaen pelaajille esimerkkiä suorituksista. Alho taas oli mukana HJK 00:n treeneissä, jota valmentaa Nikolaita itseäänkin aikanaan treenannut Jyrki Ahola.

Tapahtuma oli hyvin onnistunut junnupelaajien saadessa viettää aikaa fanittamiensa liigatähtien kanssa ja nimmareita sekä yhteiskuvia kerättiin innokaasti, kuten myös vinkkejä kikkojen hiomiseen.