Kaksi päivää, kaksi treenipeliä

HJK kohtaa torstaina TPS:n ja perjantaina PK-35:n. Molemmat pelit suorana hjk.fi/live, pitkäperjantain matsissa avoimet ovet. 

HJK on treenannut alkuviikon kovaa, ja torstaina ja perjantaina katsotaan, miten teesit toimivat Bolt Arenalla Ykkösliigajoukkueita vastaan. TPS on vastassa yleisöltä suljetuin ovin torstaina klo 12.30. PK-35 matsiin klo 10.45 ovet ovat kaikille avoimet. 

HJK TV näyttää molemmat ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa hjk.fi/live. Selostusta ei ole, mutta hintakaan ei huimaa: PPV-hinta on 3 euroa. 

Veikkausliigan mediapäivän kunniaksi Tammelan uuden stadionin tekonurmelle komeasti pukeutunut Ossi Virta lupaa laajaa kierrätystä tuleviin peleihin.

Oheisella videolla päävalmentaja Ossi Virta ennakoi pelejä ja kertoo myös ajatuksiaan joukkueen talvikauden viimeisestä hankinnasta Luke Plangesta. Selvää on, että tuplaottelussa jaetaan peliaikaa laajalle kokoonpanolle – osa pelaajista on kokoonpanossa molemmissa peleissä, osa vain toisessa. 

HJK:n edellisistä otteluista yleisön tai edes kameran edessä on vierähtänyt pitkä tovi, joten luvassa on hyvinkin mielenkiintoiset matsit, kun sarjakauden alkuun on enää runsas viikko.

Uusi mies Plange pelaa ensimmäisen ottelunsa sinivalkoraidoissa, ja vuoden ensimmäisiin peleihinsä pukeutuvat näillä näkymin myös Aapo Halme ja Johannes Yli-Kokko. Tukholmassa Hammarbytä vastaan helmikuussa takareitensä loukannut Atom on taas täydessä iskussa, ja myös Topi Keskinen on pelikunnossa.  

Pitkäaikaisemmista loukkaantuneista sivussa ovat vielä Diogo Tomas, Niilo Kujasalo ja Oliver Pettersson. Tomasin ja Kujasalon on tarkoitus palata joukkueharjoituksiin ensi viikolla, Petterssonilla matkaa on vielä 2–3 viikkoa. Tällä viikolla ovat sairastelujen vuoksi olleet sivussa Aaro Toivonen ja Liam Möller

Johannes Yli-Kokko on toipunut rasitusvammasta pelikuntoon.