Katsaus kauden 2007 pelaajatilanteeseen

Toppari Markus Halstin testileiri Italiaan Atalantan joukkueeseen sujui hyvin ja nuoren topparin esityksiin oltiin tyytyväisiä. Sopimustarjoukseen saakka se ei ainakaan vielä ole johtanut ja näillä näkymin Make olisi jatkamassa HJK:ssa vielä tulevalla kaudella.

Vili Savolainen vieraili Englannin Mestaruussarjajoukkue Coventryn testissä, mutta ainakaan toistaiseksi brittiseura ei ole sopimusta pitkänhuiskealle keskikenttämiehelle tarjonnut. Coventry menetti juuri tammikuun siirtoikkunan auetessa kaksi puolustajaa, joten sen ensisijainen huoli on varmasti paikata aukot alakerrassa.

Vili toivoo saavansa sopimuksen ulkomaille, mutta lipaston laatikossa on myös HJK:n tarjoama sopimuspaperi, johon mies toivottavasti raapustaa nimensä, jos paikkaa Englannin nurmille ei vielä tässä vaiheessa uraa löydy.

Antti Pohja kävi jalkaleikkauksessa ja samalla neuvottelut jatkosta HJK:ssa laitettiin jäihin. Pohja ja HJK palaavat neuvottelupöytään, kunhan hyökkääjä on saanut selvyyden sairauslomansa pituudesta.