Kauden ensimmäinen Klassikko päättyi HJK-juhliin

Kauden ensimmäisen Veikkausliigan Klassikko-ottelu lähti melko tasaisissa merkeissä. HJK sai muutaman erikoistilanteen, muttei pystynyt hyödyntämään saamiaan tilanteita. Tehtaan kentän yleisö ei kuitenkaan joutunut odottamaan ensimmäistä maalia pitkään.
Vartin pelin jälkeen Dawda Bah pääsi toimittamaan pallon Hakan rangaistusalueelle. Aleksi Pelvas kamppaili pallon itselleen ja laukoi pallon tolpan kautta maaliin.
Ottelun toinen maali tuli hieman ennen taukovihellystä. Sebastian Sorsa hyökkäsi oikealta laidalta ja harhautti Hakan Jarno Mattilan. Sorsa syötti pallon maalille, josta Akseli Pelvas pääsi viimeistelemään ottelun toisen maalinsa. Tauolle mentiin HJK:n 0-2 –johdossa.
Valkeakoskelaisten ilta muuttui entistä synkemmäksi, kun toista puoliaikaa oltiin pelattu noin kymmenen minuuttia. Laitapelaaja Sebastian Mannström keskitti oikealta laidalta pallon boksiin. Berat Sadik nousi tilanteessa korkeimmalle ja puski lukemiksi jo 3-0.
Minuuttia myöhemmin Klubi iski jälleen. Sebastian Sorsa lähetti matalan keskityksen maalille. Maalivahti Ville Kauppinen ei saanut palloa kiinni, vaan se liukui aina Rafinhalle asti, jolla oli helppo työ viimeistellä ottelun neljäs maali.
Ottelun viidennen ja samalla viimeisen maalin viimeisteli Mathias Lindström.

HAKA 0 – 5 HJK

0-1 Pelvas ’15
0-2 Pelvas ’43