Kausikorttilaisten etuosto-oikeus UCL-karsintojen ensimmäiseen kotipeliin avattu

Kausikorttilaisilla on mahdollisuus ostaa lippuja Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen kotiotteluun etuosto-oikeudella. 

HJK kohtaa Larne FC:n Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella. Ottelupari käynnistyy näillä näkymin kotiottelulla 12. heinäkuuta kello 19. Kotiottelu pelataan Bolt Arenalla. UEFA ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut ottelun alkamisaikaa, joten muutoksia voi vielä tulla.

Tässä artikkelissa on ohjeet siitä, miten kausikorttilaiset voivat lunastaa tai ostaa lippuja Larne-otteluun. Lippu.fi on lähettänyt ohjeita torstain aikana sähköpostitse. Mikäli et ole saanut sähköpostia aiheeseen liittyen perjantaihin mennessä, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Huom! Klubien Klubi- ja tilauskausikorttilaiset pääsevät Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen kotipeliin portilla kausikorttia näyttämällä. Teillä on kuitenkin mahdollisuus ostaa etuosto-oikeutena lisälippuja halutessanne.

Normaali irtolipunmyynti HJK–Larne-otteluun käynnistyy maanantaina 26.6. kello 10.

Klubien Klubi- ja tilauskausikorttilaiset

Klubien Klubi -kausikortit ja tilauskausikortit toimivat Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella. Pääset näin ollen omalle paikallesi seuraamaan Larne-ottelua portilla kausikorttia näyttämällä. 

Mikäli haluat ostaa etuosto-oikeutena lisälippuja normaalihintaan, olet saanut sähköpostilla viestin, jossa on linkki. Voit ostaa lisälippuja linkin takaa etuosto-oikeudella 4 kpl per henkilö. Viestin lähettäjä on lippu.fi. 

Jos et ole saanut sähköpostia aiheeseen liittyen, ole yhteydessä [email protected]

Veikkausliiga-kausikorttilaiset

Veikkausliiga-kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus europeleihin. Veikkausliiga-kausikortilla ei ole pääsyä europeleihin, mutta voit ostaa lipun omalle paikallesi sähköpostitse lähetettyjen ohjeiden mukaisesti.

Sähköpostilla lähetetty varausvahvistusliite muistuttaa etäisesti laskua, mutta kyseessä on vain varausvahvistus, jonka avulla pystyt ostamaan lipun omalle kausikorttipaikallesi.

Tältä sähköpostiviestin liitteenä tullut varausvahvistus näyttää (kyseessä on näyte).

Esimerkkinäyte sähköpostilla lähetetystä varausvahvistuksesta.

Lipun ostaminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa hjk.lippu.fi
  2. Avaa ylävalikosta ”Omat Varaukset” -kohta
  3. Syötä meilitse Lippupisteeltä saamasi varauskoodi (löytyy ylläolevan kuvan näköisestä liitteestä). Koodit ovat lähteneet sähköpostilla torstain 22.6. aikana. Tarkista myös roskapostisi. 
  4. Lunasta oma kausikorttipaikkasi ja maksa normaalilipun hinta.
  5. Mikäli haluat oman kausikorttipaikkasi lisäksi ostaa ennakkoon lippuja otteluun ennen yleisen myynnin alkua (MA 26.10. klo 10:00), tapahtuu se erillisen linkin kautta (max 4 lippua per hlö). Lippu.fi on lähettänyt linkin sinulle sähköpostitse.

Mikäli et ole saanut sähköpostia Lippu.fi:ltä aiheeseen liittyen, ole yhteydessä [email protected].

Huomioithan lippuja ostaessasi, että UEFA ei ole vahvistanut vielä ottelun virallista ajankohtaa.